İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Başarılısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile aranızda ilginç konuşmalar geçebilir bugün. İkinizi de ilgilendiren konularda birbirinizi ifade etmeniz gerekebilir. Bu durum sizi daha da yakınlaştıracak ve aranızdaki iletişimin güzel bir şekle girmesini sağlayacak.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Maddi konularda fikirlerini dile getirirken kelimeleri dikkatle seçmen gerekebilir. Karşındaki insanlara parasal konularda amaçlarını ve gidiş yolunu anlatırken onların anlayacağı dilden konuşmalısın.

Stresi üstünden atmak ve kafanı toparlamak için kendine zaman ayırman gerekecek. Tek başına sakin ve uzun bir yürüyüş sana daha iyi bir etki sağlayabilir. Bugün önceliği kendine vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gireceğin güzel bir ortam sana yeni bir arkadaş kazandırabilir. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Gireceğin sosyal ortamların hayatında önemli bir yeri olan insanlarla bir araya gelmesi mümkün olacak bugün.

18 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, duygusal anlamda bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde uyum sağlamak için çaba sarf etmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve iletişim yoluyla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte daha anlaşılır olmanız önemli olabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde burcunda, Yeniay’a ev sahipliği yapacaksın. Maddi kaynakların konusunda daha tutumlu davranabilirsin. Başarılı olduğun konularla ön plana çıktığın bir gündesin. Yakın çevrende seninle rekabete giren kişiler olabilir. Arkadaş ya daçevresindeki otoriter kişilerle iletişimin artabilir. Duyabileceğin bir birliktelik haberi seni epey şaşırtacak.

18 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay sayesinde kişisel konularda daha girişken davranabilirsiniz. Ancak sorumlulukları da ihmal etmemek gerekecek.

18 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli konuşmanız gereken bugünlerde arkadaşlarınızla alakalı gelişmelere vakıf olabilirsiniz. Almanız gereken kararlar bugünlerde hayatınızda gerçekleşebilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar yardımına ihtiyaç duyabilir bugün. Yapılan işlerde kontrolü ele almanı hatta işleyişi yönetmeni isteyebilirler. Sorumluluk almaktan çekinmemelisin o yüzden. Sevdiklerine destek olmak seni memnun edebilir.

18 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şaşırtıcı bir kaynaktan çok faydalı bir şey duyabilirsiniz. Sohbetler, yeni bir etkileşim düzeyine ulaşmanıza yardımcı olabilir. Başkalarıyla vakit geçirmek için iyi bir zaman. Bugün ve yarın bir tartışma veya açıklama yoluyla farklılıkları yumuşatmaya yardımcı olur. Bu etki, sizi işbirliği yapmak için özellikle elverişli bir konuma getirir. Fikirlerinizi sunmak, çalışmak ve rehberlik etmek muhtemelen iyi gidecektir. Masada sizi heyecanlandıran ve motive eden farklı ilgi alanlarınız veya projeleriniz olabilir. Umut verici haberler veya uzak kaldığınız birinden gelen bir mesaj olabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

18 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi enerjik, atak hissedeceksiniz. Hayatınızla ve kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızdan dolayı bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizli duygularınızın sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmeli ve olayları derinlemesine incelemelisiniz.

18 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 14' 30" R
Ay
Kova
06° 47' 24"
Merkür
Koç
17° 14' 09"
Venüs
Boğa
02° 02' 08"
Mars
Koç
00° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 12"
Satürn
Balık
16° 38' 57"
Uranüs
Boğa
22° 23' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 22"
Lilith
Başak
23° 25' 52"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>