İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikir Danışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

İlişkinde kendin olmak bugün senin için önemli olacak. Sadece başkalarını mutlu etmek için bir şeyler yapmamalı ve ilişkinde kendi mutluluğunu düşünmelisin. İlişkide kendini mutlu etmeyi öğrenmen gerekecek.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Maddi konularda gerçekçi davranman gereken bir gün. Hayallere veya isteklere göre hareket etmek yerine elinde var olan duruma göre hareket etmelisin. Gereksiz risklere girmekten kaçınmalısın bugün.

Kendine zaman ayırman ve hijyen konularına özen göstermen kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Hem içinde bulunduğun ortamı temizlemek hem de kendi bakımına özen göstermek sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı konulara ilgi gösterebilirsin. Her zaman gündeminde olmayan konular dikkatini daha fazla çekebilir. Yeni şeyler öğrenmek ve daha ilgi çekici konulara odaklanmak seni mutlu edebilir bugün.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herkes en az bir kere hayatını gözden geçirmelidir, ancak hayatınız hakkında düşünürken fazlacak kötümser olma eğilimindesiniz. Çok çabuk heyecanlanıyor ve sıklıkla durumları abartıyorsunuz. Bugün hayatınız üzerinde düşünürken kafanızın içindeki fısıltıyı dinlememeye çalışın. Hayatınız, o sesin söylediği gibi olmaktan çok uzak.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak bağlı olduğun kişilere karşı bazı konularda güveninin sarsıldığını hissedebilirsin. Maddi konularla ilgili bazı zorlukları gündeme getirebilir. Daha akılcı kararlar almak adına düşüncelerine saygı duyduğun kişilerden fikir alabilirsin. Bugün arkadaşlarınla toplanıp keyifli vakit geçirebilirsin. Kalbin boşsa, konuşmaların ve tavrınla, tanışacağın kişinin kalbini çalabilirsin.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Engellerle karşılaştığınızda bunda sizin de payınızın olabileceğini unutmayın. Müsaade ettiğiniz her şeyin hayatınıza sadece olumlu geri dönüşleri olmayacaktır. Bugün sınırlarınızı korumak için bu geri dönüşlere odaklanıp kendinizi üst sıralara çıkarmanız gereken bir gündesiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken yeni adımlar atmak istiyorsunuz. Ancak çok aceleci davranmalısınız.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rasyonellik dolu bir gün geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Sabırlı olmanızın da vesilesi ile daha da verimli olabileceksiniz. Çalıştığınız kişileri de...

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kararlı duruşundan taviz vermemen gerekebilir. Hedeflerine varmak konusundaki ısrarın ve çalışmaların seni istediğin yere götürecek çünkü. Planlarına sadık kalmak ve ilerleme konusunda kararlı olmak senin için çok daha fazla kapı açabilir.

17 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi gecikmelerin veya bağlantı kopukluklarının günün ilk yarısında işleri yavaşlatabileceğini hesaba katmanız gerekiyor. İnsanlar hassas olabilir veya sizin kadar çabuk anlamayabilir, bu yüzden iletişim konusunda özenli olmaya çalışın. Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz bugünlerde pek çok yönden iyi karşılansa ve bu durum bir süre daha devam edecek olsa da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. İşler sorunsuz bir şekilde ilerlemeden önce yönetilmesi gereken krizler olabilir. Gergin bir durumda çok fazla zaman geçirmekten kaçının. Bunun yerine, hataları adım adım düzeltmeye çalışın. Eleştiri sinir bozucu olabilir ancak içinde kendi yararınıza kullanabileceğiniz küçük ve yararlı bir gerçek olabilir. İnsanlar sizi destekleme eğilimindedir ve bir romantik hayatınızda biri özellikle ilgi uyandırabilir. Etkili bir şekilde iletişim kurma beceriniz, sosyal ilişkileri artırır.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize başarıyla yansıtabileceksiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, başarılacak çok şey var. Detaylı planlar yaparak ilerleyeceksin. Müşfik birisi tarafından göz edilip kullanılacaksın. Muhteşem bir yaşamın var. Olumlu düşünmenin gücüyle başarı ve ilham verici zaferler seni bekliyor.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır.

17 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 02' 08" R
Ay
Yengeç
01° 28' 02" R
Merkür
Koç
24° 53' 47"
Venüs
Boğa
14° 29' 16"
Mars
Koç
08° 08' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 41"
Satürn
Balık
17° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 58' 45"
Neptün
Balık
29° 13' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 33"
Lilith
Başak
24° 33' 08"
True Node
Koç
15° 05' 35"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>