İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güvenin Tazeleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile keyifli vakitler geçirebilirsin bugün. Aranızdaki anlayış daha da artabilir. Bazı konularda yol kat etmek ve aranızda daha güzel bir uyum sağlamak için birbirinize vakit ayırabilirsiniz bugün.

İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Masrafları kısmak ve senin için önemli olan konulara para ayırmak daha iyi bir tercih olacak senin için. Gereksiz yere yaptığın harcamalara odaklanabilir ve ilerisi için daha güzel önlemler alabilirsin bugün.

Uyku düzenine ve yediklerine özen göstermen gereken bir gün. Yeteri kadar uyku alamamak ve yediklerinde özenli olmamak daha sonradan pişman olacağın şeylere yol açabilir. Bugün vücuduna özen göstermen gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında sana sıkıntı veren konulara daha rahat odaklanabilirsin. Yolunda gitmeyen meseleleri çözmek ve bu konularda sağlam adımlar atmak önceliğin olacak. Senin için önemli kararlar alabileceğin bir gündesin.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün çevrenizdekilerin yardımıyla tutkularınızı ateşlemekten korkmayın. Benzer hayalleri paylaşanlara katılın ve seçtiğiniz şeyi başarmak için bir plan yapın. Planlama, veri toplama ve uygulamada ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar iyi durumda olursunuz. İçinizdeki ateli yakmak için çoktan hazırsınız.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde kurmaya çalıştığın denge seni biraz yorabilir. Özellikle karakteri zor ve sınırları net olan insanlara derdini anlatmakta zorlanabilirsin. Gün içerisinde kariyerindeki gelişmeler, kendine olan güvenini tazeleyecek. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, ayrıldığın sevgilin seninle barışmak isteyebilir.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı ne üzerine inşa ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu sayede neyin eksik neyin fazla olduğunu fark edeceksiniz. Bir değişimi başlatmak kadar bunu geliştirmek ve şekilde kalıcı olacağını olacağını düşünmek de önemlidir.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız daha iyi olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var. Duygusal olarak zorlanacağınız şeyler yaşayabilirsiniz.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız kişiler ile etkileşiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Gerek mesleki gerek özel hayatı anlamında bir şeyleri aceleye getirmemeye özen...

14 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yalnız başına fazla zaman geçirmek kendini keşfetmek için iyi olabilir bugün. Yeni yetenekler keşfedip bunların üstüne gitmek isteyebilirsin hatta. Hayattan daha fazla zevk almak için kendinle baş başa kalmaktan korkmaman gerekecek.

14 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi yeni şeyler denemeye ve hayatınızı çeşitlendirmeye teşvik ediyor. Kişisel bakımı yerine getirmek için daha fazla zaman ayırmanız size fayda sağlayabilir. Bir durumdan en iyi şekilde yararlanmaya hazırsınız. Bugünün erken saatlerinde, bir sorundan kaçmak yerine onunla yüzleşmek şu anda yapabileceğiniz en iyi şey. Gün yakınlık, borçlar ve bağımlılıklar alanlarında daha fazla çalışmaya işaret ediyor. Bu yaşam bölümlerinde geçmişe dönebilirsiniz ve inceleme gereklidir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, değerlerinizi tehlikeye atan müsamahalara veya faaliyetlere karşı dikkatli olun. Kendinizi çok güçlü hissetmeyebilirsiniz, bu da doğal içgüdülerinizi sorgulamanıza neden olur. Bu kararsızlık sonradan pişman olacağınız bir şey yapmanıza veya söylemenize neden olabilir. Sorumluluklar normalden daha ağır gelebilir.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile, aşk ve sevdikleriniz arasında istediğiniz dengeyi kolaylıkla kuracağınız için, kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Eğitim, seyahat, iletişim konularında sorunlar yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.

14 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 45" R
Ay
Balık
05° 08' 32"
Merkür
Koç
18° 15' 34"
Venüs
Boğa
04° 30' 59"
Mars
Koç
01° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 49' 22"
Uranüs
Boğa
22° 30' 39"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 08"
Lilith
Başak
23° 39' 16"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>