İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini İfade Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbetin daha anlamlı bir ilişkiye dönüşmesi olası bugün. Eğer hoşlandığın bir kişi varsa ancak aranızda bir belirsizlik durumu söz konusuysa bugün bu durumları çözmek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız.

Bugün zaman kaybetmemen gerekecek. Bazı sorumluluklarını hızlıca yerine getirmen gerekebilir. Gerek faturalar gerekse evin için yaptığın masrafların ödeme tarihlerine dikkat etmen gerekebilir bugün.

Yorgunluk ve enerji kaybı bugün seni etkileyebilir. Bol bol su tüketmek ve sana enerji verecek gıdalarla beslenmek sana daha iyi gelecek. Enerjini toplamak için daha aktif olmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda kararsız olabilirsin bugün. Kendini fazla zorlamamalı ve bir karara varmak için acele etmemelisin. İçine sinmeyen bir konu varsa bu konu hakkında düşünmek için kendine zaman ayırman gerekebilir bugün.

16 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugün kime güvendiğinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimsel olarak çevrenizdekileri kişileri sorgulamaya başlayacaksınız. Özellikle sosyal çevrenizde bazı ayrılık kararları söz konusu olabilir. Sınırlarınızı çizmenin zamanı geldi.

16 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yeni adımlar atarken ayakların yere sağlam basacak. Kendine olan güvenin, yol haritanı çizmeni de kolaylaştırabilir. Bu dönemde ilişkinle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Bugün yaratıcılığına odaklanma ve kendini ifade etme zamanı. İlgi alanlarınla ilgili projelere veya hobilerine daha fazla vakit ayırabilirsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş dünyasının zor yanlarıyla yüzleşmekten kaçınabilirsiniz. Bu durum hem potansiyelinize hem de iyi niyetinize zarar verebilir. Yanılgı ve dikkatsizlikten doğan sorunların size engel olmasına müsaade etmemek için hayatınızın gerekliliklerinin farkında olmalısınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel konularda fazla diretmeyin.

16 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son dönemde yaşadığınız tecrübeler ve geçirdiğiniz zor zamanlar geleceğe dair korku duymanıza sebep olmuş olabilir. Ancak bugün alacağınız güzel bir haber, aslında bu korkularınızın tamamen yersiz olduğunu ortaya çıkarabilir. Hayatın ta kendisinden çekinmeyin.

16 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak yerine daha önce başlanmış işlere odaklanman gerekebilir. Aynı anda birçok şeyle uğraşmak yerine yapman gerekenleri teker teker aradan çıkarmakdüzeni açısından önem kazanabilir. Her şeye aynı anda odaklanmamalısın.

16 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ani arzular ve bir cesaret patlaması size yeni bir yöne gitmeniz için ilham verebilir. Heyecan verici yeni gelişmeler, fikirler ve ilgi alanları güçlü bir şekilde şekillenir. Çok hızlıca derin bir iletişimin içine çekilmek istemeyebilirsiniz ancak bugün kendinizi ifade etmek ve bağlantı kurmak için yeni araçlar ve yollar keşfetmekle ilgili olabilir. Bugün gelen bilgiler sizi değerli değişikliklere yönlendirebilir. İletişim ve öğrenme çabaları muhtemelen şu anda göze çarpıyor ve gelişiyor. Artık yolunuzda neyin durduğunu her zamankinden daha net görebilirsiniz. Kendinizde neleri geliştirmeniz gerektiğini fark ettiğinizde durdurulamaz olacaksınız.

16 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklara gitme isteği içindesiniz. Özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler arasında bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor, önleminizi alıyorsunuz.

16 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

16 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün enerjik, ataksınız. Eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz

16 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 53" R
Ay
Oğlak
12° 09' 46"
Merkür
Koç
16° 33' 47"
Venüs
Koç
29° 48' 08"
Mars
Balık
28° 58' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 50"
Satürn
Balık
16° 29' 22"
Uranüs
Boğa
22° 17' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 14"
Lilith
Başak
23° 13' 48"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>