İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeri Geldiğinde Fedakar Olabiliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Bugünün hedefiyle kendinizi motive edin, ancak düşecek bir güvenlik ağınız olduğundan emin olun. Muhafazaka bir atmosfer, spontaneliğinizi zehir edebilir. Bunun sizi engellemesine izin vermeyin! İşler yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, o işi zorlamayın. Kişisel projelere ve ev yenileme çalışmalarına odaklanmak sizin için daha iyi olabilir.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok aile üyesiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Partiler, kutlamalar ve her tür toplantı için muhteşem bir gün. Kuzenlerinizi, kardeşlerinizi ve geniş ailenizi bir araya toplayan bir parti verin. Bir süredir görüşmediyseniz, ailedeki son haberleri öğrenin. Minik yeğenleriniz ve kuzenlerinizle oyun oynayın çünkü zaman su gibi akacak ve büyüyüverecekler! Akrabalarınızla yaşadığınız tüm güzel olaylara odaklanın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hatalarınızı, yanlışlarınızı fark edebilir, yaşamın farklı konularında önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişileri yanlış tanıdığınızı görebileceğiniz gibi bugünlerde bazı kişileri yanlış anlıyor ve anlamlandırıyor olabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vefalı ve hatırşinas olman insanlar ile arandaki iletişimde belirleyici oluyor. Kendini yetenekli olduğun alanlarda daha da geliştirmek istiyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşinin arkadaşları ile yaşadığı gerginlik sizin aranıza da yansıyabilir. Fakat alttan alman sorunları çözüyor.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne pozitif enerjinizi yayarak başlıyorsunuz. Duygularınızı ve zihninizi yeni bilgilerle doyurabilirsiniz. Öğrenecekleriniz  hayata ve olaylara daha farklı bir açıdan bakmanızı sağlayarak enerjinizi yükseltecektir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınız için yiyip içtiklerinize dikkat etmeniz gerekse de bugünlerde stres odaklı yeme ataklarınız ön plana çıkabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun, duygusal bir rüya sizi o kadar güçlü bir şekilde hareket ettirebilir ki, rüyanın gerçek olduğunu sanarak garip bir duyguyla uyanırsınız. Bu rüyanızı bir yere yazın, belki de gerçekleşecektir. Kim bilir?

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolları kapsayan haberlerin, sizin isteklerinizin doğrultusunda ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızlabirliği yapmanız, ruh halinizi olumlu etkileyecek.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dönüp dolaşıp maddi konulara kayan iletişim, güne damgasını vurabilir. Bu iletişim esnasında, hazırladığınız planlara, üzerinde karar kıldığınız çözüm yollarına karşı çıkan kişilerle bir mücadele içine girmeniz de olasıdır. Yakınlarınız sizden yardım bekliyor.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her saniye sizin için çok değerli ve özel. Mali durumunuzun beklentilerinize uygun olmadığını düşünseniz bile iyimserliğinizi korumalısınız. Duygusal olarak kendinizle uyum içindesiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz geçmişte yaşanan sorunların etkisinden henüz kurtulmuş değil. Ona karşı anlayışlı tavrınızı biraz daha sürdürmeniz ilişkinizi yoluna koyacak. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini kabul etmeniz için baskı oluşabilir. Ürettiğiniz işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkarırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi, hesaplı harcayın.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 29" R
Ay
Başak
10° 00' 58"
Merkür
Koç
17° 30' 41"
Venüs
Koç
17° 37' 13"
Mars
Balık
21° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 57"
Satürn
Balık
15° 33' 32"
Uranüs
Boğa
21° 44' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 04"
Lilith
Başak
22° 08' 02"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>