İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hedeflerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 10%

Gerçekçi olmak bugün sizin için çok önemli. Kartlarınızı ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak, kalp kırabilir ya da kazanabilirsiniz. Yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışırsanız büyük olasılıkla bu yarışı kazanacağınızı unutmayın. Konuşmalar sizi hiçbir yere götürmeyecek, bugün kalite ve harekete geçmek anahtar kelimeler. Baştansavma yapılan işler baştansavma sonuçlar doğuracak.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

'Tansiyon' günün adeta teması. Hayal kırıklıkları ve moral bozuklukları aile üyelerinin geneline yayılabilir ve bu durum günlük rutinle ilgili meseleleri engelleyebilir. Böyle günlerde en iyisi herkesin dışarı çıkıp kendilerini ortamdan uzaklaştırması olacaktır. Sinema, spor etkinlikleri ve müzeler stresin atılmasına yardımcı olur. Çık ve günü yaşa.Bugün aklın bir konuda iki farklı yöne gidecek. Bir seçim yapma baskısıyla burun buruna geleceksin. Belki ikiarasında bir seçim yapmaya çalışıyorsundur. Pozisyonların artı ve eksilerini değerlendir. Belki de okula ek bir eğitim almak için dönüp dönmemek arasında gidip geliyorsundur. Duygularının seni etkilemesine izin verme. Biraz araştırma yap ve senin için karlı olanı seçmeye odaklan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konulara daha detaycı yaklaşma, yavaş ilerleme, sağlam adımlar atma zamanı. İş hayatındaki karışıklıkları çözebilirsiniz. İç dünyanızda duygusal bir hassasiyet, destek ihtiyacı olabilir. Geleceğe dair umutsuzluğa düşmemeli.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine karşı istikrarlı olarak hareket halindesin. Miras ve ortak paralarla ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsin. İş arayan bir İkizler burcuysan aradığın fırsat önüne gelebilir. Kafanda bir şeyleri bitirmeye hazırsan, bunların geri dönüşü olmayacak. Teknolojik aletlerinin bir anda bozulması ek masraf çıkarabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularınız ya da hukuksal durumlarınızda sizlerin fikrinin alınmamasına karşılık oldukça sert bir tavır takınabilirsiniz. Sizlerin de doğal hakkınız olduğu ve alınan karara uymayacağınızı açıkça ifade etmelisiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. 16.00 sularında beraber planlar yapacak, bir aksiliği çözmek için risk alacaksınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürpriz sonlar o kadar şaşırtıcı ki! Gizemli olmak size yardımcı olmayacak gibi duruyor. Şapkanızdaki tavşanı çıkarın ve gizli yeteneklerinizi sonuna kadar saklamaktan vazgeçin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Oğlak burcuna girişi ile finansal konular gündeminize taşınıyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda olacaktır. Finansal destek arayışındaysanız borç ve kredi başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hayatın derin yönlerine merak sarabilir, metafizik konularda çalışmalar yapabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, kendinizi aşırı romantik ve şefkatli hissedeceksiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Bugün, güneş size harika enerjiler gönderiyor.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 46" R
Ay
Oğlak
17° 39' 21"
Merkür
Koç
16° 41' 37"
Venüs
Boğa
00° 18' 26"
Mars
Balık
29° 17' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 31' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 38"
Lilith
Başak
23° 16' 31"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>