İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İnsanlara Müdahale Etmemelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bildiğiniz gibi, bir konuda bir karar vermeniz gerekiyor ve bu hayatınızda bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına geliyor. Bu kararı vermedeki en zor kısım, her zamanki gibi geçmişle vedalaşmak. Geçmiş, özellikle belli belirsiz olduğunda çok sıcak ve güven verici gibi görünebilir. Onu geride bırakmak için güçlü ve kararlı olmanız gerekir. Fakat bu, kariyerinizde veya aşk hayatınızda bir gündem konusu olsun veya olmasın, sizin ödün veremeyeceğiniz ya da inkar edemeyeceğiniz kişisel hedefleriniz var.

Bugün şehre davet edilebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar parti yapmaya ve iyi vakit geçirmeye hazır olabilir. Eğlenceye katılmaktan korkmayın. Zaten bu hafta muhtemelen çok çalıştınız. Rahatlamanız gerekiyor! Günün sonundaarkadaşlarınızla içki içmek için dışarı çıkın. Veya güzel bir akşam yemeği için iyi arkadaşlarınıza katılın. Biraz gevşerseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Normalde herkesle iyi geçiniyorsunuz. Ama bugün biri sizi çileden çıkartabilir. Arkaplanda bazı sorunlar olabilir. Güç veya ün sizi uğraştıran şeylerden bazıları. Sıkıntı yaşasanız da, kendiniz için ayağa kalkın. Kimsenin sizi kurtarmaya gelmesini beklemeyin. Sizi en iyi savunan yine sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla biraz unutkan olmanız mümkün. Gezegen enerjileri zihninizi bölük pörçük düşüncelerle doldurabilir. Aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum biraz dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Halletmeniz gereken şeylerin hepsi için bir liste yapmaya çalışın. Beyniniz aşırı duyarlı olabilir ancak merak etmeyin; bu durum kısa süre içinde geçecek.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarının ilişkilerine müdahale etmemelisin. Sonradan bir bakmışsın ki her şeyin sebebi sen gösterilmişsin.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Merak etmek senin işin desem çokta abartmış olmam herhalde. Bu günlerde bu yönün oldukça artıyor. Arkadaşlarının ilişkilerine çok fazla müdahale etmemende yarar var. Sonradan bir bakmışsın ki her şeyin sebebi sen gösterilmişsin. Aklında birçok yeni proje var olabilir. Bunları kiminle paylaşacağını iyice düşünmelisin. Sana destek olacak ve hatta yol gösterecek kişiler aile büyüklerin olabilir

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem özel hem de sosyal ilişkilere ait bazı sıkıntılarınızın sebebini bulmak için kendi içinize dönebilir ve bütün soruların cevaplarını bulmak isteyebilirsiniz. Aile yaşamınız ve kişisel görüşlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyeceğiniz bugünü tamamen kendinize ayırmak niyetinde davranabilirsiniz. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda bugün hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde, fikirlerinizde çok esneksiniz. Dikkatsiz tutumlar içinde olabilirsiniz. Bu da karşınızdakini incitmenize neden olabilir. Tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Mesleki konularda hedeflerinize daha kolay gidebileceğiniz zamanlar var.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın genişlediği bir gündesiniz. Önümüzdeki günlerde ekstra harcamalar yaparak ya da kendinizi ödüllendirerek iyi hissedebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların düşünceleri size ne kadar mantıksız gelirse gelsin saygılı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız. Bugün herhangi biriyle tartışırken karşınızdaki kişinin size tamamen zıt bir fikre sahip olduğunu fark ederseniz durumu kişisel algılamamaya çalışmalısınız. Gösterdiğiniz saygı karşınızdaki kişiyi de etkileyecektir.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugün akşam saatlerinde burç değiştirmesiyle birlikte uzaklara duyduğunuz özlem ve seyahat isteğiniz artabilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda, kişisel gelişim alanında kendinizi çok daha hevesli ve motive hissedebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yaklaşımınızı değiştirebilir, kariyerinizde daha farklı hamleler yapabilirsiniz. Geleceğe hayalci bir şekilde bakmaktan kaçının. Kararsızlık en büyük sorununuz olabilir. Bugün neyi seçeceğiniz konusunda çelişkide kalabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerin istediğiniz gibi gitmemesinden oldukça sıkıldınız. İki tane çözümüz var. Birincisi yaratıcılığınızı kullanmak, diğeri de hakkaniyetli davranmak. Kısa vadede çevrenizi değiştirmek, bulunduğunuz ortamdan ayrılmak veya yeni insanları eklemek de faydalı olabilir. Çalışkan insanları görmezden gelmeyin.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yenibirlikleri veya ilişkiler açısından bazı fırsatlarla karşılaşabileceğin bir gün olurken; meseleleri tekrar gözden geçirmen ve düzenlemeler yapman gerekebilir. Sevdiklerinle ya da aynı keyifleri paylaştığın kişilerle bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilirsin; fakat karşındakilerin seni hayal kırıklığına uğratmasına izin vermemelisin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 35' 32"
Ay
Kova
11° 47' 55"
Merkür
Koç
17° 23' 55"
Venüs
Boğa
02° 28' 49"
Mars
Koç
00° 39' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 16"
Satürn
Balık
16° 40' 50"
Uranüs
Boğa
22° 24' 57"
Neptün
Balık
28° 56' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 35"
Lilith
Başak
23° 28' 16"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>