İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Test Edebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün bazı güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Yetenekleriniz veya becerileriniz hakkında cesaret verici sözler duyabilirsiniz. Ya da eğer aşk hayatınızdaki çabalarınızın takdir edilip edilmediğini merak ediyorsanız, bu konuda önemli kişilerden içinizi rahatlatacak övgüler alabilirsiniz. Bugün, yeteneklerinize güveneceğiniz ve insanların da sizi takdir ettiğini göreceğiniz güzel bir gün olacak.

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

İçinde savaşçıl bir enerji var ve bu da seni mücadeleye hazır kılıyor. Şunu aklından çıkarma ki; bu enerji sadece geleneksel şekilde işlemek zorunda değil. Kafandaki seslerin kaynağına karşı mücadele verdiğin içsel bir savaş da yaşanıyor ya da yaşanacak olabilir. Duygularına karşı gerçekçi yaklaşımlar benimse ve dürüstlük ilken olsun. Şu anda sana üzgün ve reddedilmiş hissettiren bir konuya aşırı tepki vermediğine emin ol.Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dış görüntünüze önem verebilir,ve ilişkilerle ilgili konularda gelecek odaklı düşünerek hareket edebilirsiniz. Gün boyu ruh haliniz daha değişken olabilir veya sıkılganlıklar artabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sınanmaktan yorulmuyorsun. Yeni öğrendiğin her konuda ne durumda olduğunu bilmek istiyorsun. Evli bir İkizler burcuysan kendine eşine onu mutlu edecek bir hediye almayı düşünebilirsin. Tatlı konuşmaların ile ikna kabiliyetin oldukça yüksek seyredebilir. Kariyerin konusunda yeni fırsatlara göz kırpmak için kendini hazır hissediyorsun.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Hayatınızın yönünü belirlediğiniz bugünlerde kalbinize de bir yön belirliyorsunuz. Yaşanan her ne varsa geride bırakarak mutlu bir birliktelikle adeta tamamlanabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla, annenizle de daha çok zaman geçirebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlara sadık kaldığınız taktirde olaylar istediğiniz düzlemde ilerleyecektir. Kendinize zaman boşlukları yaratmaya çalışın.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizdeki projeleri bitirin ve ilerlemenizi engelleyen zorlukları ortadan kaldırın. Bugün her duruma pratik bir yol getirecek enerjileriniz var. Başarınıza ket vurmaya çalışan herkesi böylelikle yerle bir edebileceksiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız. 

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki herhangi bir konuyla ilgili olarak kurduğunuz ortaklıklar veya giriştiğiniz işbirlikleri, bugün önem kazanmaya başlayabilir. Sorunların çözümlerinin üzerinde tartışılması ve plan yapılması, günün ana temaları olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapın. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Hayal kırıklığının sizi yıkmasına izin vermeyin. Pozitif enerjinizi geri kazanmanın iyi bir yolunu bulun.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın gözlerini kör ettiklerinden biri de siz olmalısınız. Tüm tehlikeleri görüyor yine de bu ilişkiyi yaşamaktan zevk alıyorsunuz. Tutku dedikleri bu olsa gerek! İşinizle ilgili bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>