İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bakış Açın Genişliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Bazı sığ ve dar görüşlü insanlar bugün sinirlerini bozmak için adeta sözleşmiş gibi etrafında toplanıyor. Neyse ki sen açık ve hoşgörülü bir insansın. İnsanları ve yaşananları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Bugün, kendini zıt görüşlere sahip iki insanın karşı karşıya bir ortamda bulabilirsin. Birbirlerinin bakış açılarına dair gözlerini açmalarına yardım et.Bugün diğer insanlardan alacağınız için tepkilerden dolayı şaşırabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama ne yapacaksınız, insan doğası böyle. Yaşamınızda yaptığınız önemli bir değişikliği artık duyurmanın vakti gelmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz kendilerini tehdit altında hissedebilirler ve bu değişiminizi engellemeye çalışabilirler. Aklınızı çelmelerine izin vermeyin! Kendi şartlarınızda ilerlemeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklın bir konuda iki farklı yöne gidecek. Bir seçim yapma baskısıyla burun buruna geleceksin. Belki ikiarasında bir seçim yapmaya çalışıyorsundur. Pozisyonların artı ve eksilerini değerlendir. Belki de okula ek bir eğitim almak için dönüp dönmemek arasında gidip geliyorsundur. Duygularının seni etkilemesine izin verme. Biraz araştırma yap ve senin için karlı olanı seçmeye odaklan.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, geçmiş deneyimler hatıranızda olmaya devam edebilir. Geleceğe ve hayata dair umudunuzu korumalısınız. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Uzun süredir saklı tuttuğunuz düşüncelerinizi ise aniden dışa vurabilirsiniz. Finansal konularda başarılar olabilir. Harcamalar gündemde.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerin konusunda kendini ve karşı tarafı sorguladığın günlere giriyorsun. Bazı şeyleri akışına bırakmak istemezken; kendini duygularına daha gerçekçi bir perspektiften yaklaşırken bulacaksın. Birdeğişikliği ya da görev alanlarını farklı bölümlere kaydırmak isteyebilirsin. Evinle ilgili alışverişe çıkmaya karar veriyorsun.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki konularınıza duygusal yaklaşmanız sizleri olumsuz etkileyebilir. Sonucunun ne olmasını istediğinize karar vermelisiniz. Şansın sizlerle olduğu bugün duygularını sizlerle paylaşmak isteyen kişi ile yeni bir yola adım atabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yolculuk planları yapabilirsiniz. Bu yolculuk planları ve birtakım denemeler sizi yorgun düşürebilir. Sürekli bir şeyleri planlamak zorunda kalmaktan yorulabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Terazi burcundaki son gününde gündeminizde ortak maddi konular, yatırım, alım satım işleri, ortak gelir ve kazançlar, vergi ve miras konuları olabilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olabildiğince dürüst olmak önemli, ama aynı zamanda öğrendiğiniz yeni şok edici gerçeği kime söylediğiniz konusunda da çok dikkatli olmalısınız. Tüm sırları yanlış insanlara ifşa ederseniz, başınız derde girebilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular gündemde olacaktır. Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşim ailenizden finansal destek görebileceğinizi gösteriyor. Miras, nafaka, burs gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz veya evinize ve ailenize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde ruhsal anlamda biraz daha derinlere indiğiniz bir gün olacak. Kararlarınızda çok fazla dışa, başkalarına bağımlı kalmak sizi biraz yorabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayat arkadaşınız gibi görünen sevgilinizi, çok sevmenize ve onunla olmadan çok hoşlanmanıza rağmen, yaşamınızdaki diğer önemli kişileri unutmayın. İş yerinde dolaşan dedikodulara zaman, zaman kulaklarınızı tıkasanız da, sandığınızdan çok etki altında kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorununuz yok, sizin sorununuz sizden daha yetkili kişilerle. Parasal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat!

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 33" R
Ay
Oğlak
17° 22' 32"
Merkür
Koç
16° 41' 12"
Venüs
Boğa
00° 16' 53"
Mars
Balık
29° 16' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 31' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 50"
Neptün
Balık
28° 53' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 33"
Lilith
Başak
23° 16' 23"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>