İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güçleniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün çok fazla şey okumamaya çalışın. İyi kalpli ve kaygısız bir tavır sürdürdüğünüz sürece bugünden en iyi şekilde keyif alacaksınız. İlk içgüdüsel deneyiminiz, birinin yüzündeki sahte gülümsemenin altındaki gizli anlamı çözmek olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul edin ve her şeyi sorgulamamaya çalışın. Her taraftaki insanlarda ve durumlarda açıkça görülen enerji ve tutkunun akışına kapılın.

Artık çok genç olmadığınız doğru, ama şimdi kim demiş tekrar çocukluğuna geri dönemezsin diye? Sokakta seksek oynamak için uzaklara gitmeniz gerek kalmadan veya favori restoranınızda yemek savaşı yapmaya gitmeniz gerek kalmadan, neden bazı arkadaşlarınızı görmeye gitmiyorsunuz? Uzun zamandır çok çalıştınız, bu yüzden biraz eğlenmeyi hak ediyorsunuz. Haydi, keyfinize bakın!

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Bugün ilişkileriniz inişli çıkışlı olursa hiç şaşırmayın. Başta bu doğal ve basit bir durum gibi görünürken bir an sonra yalnız ve rahatsız hissedebilirsiniz. Aynı anda birbiriyle çelişen hisler yaşamanın normal olduğunu anlamalısınız. İki ruh halinizi de benimseyin ve kişiliğinizin önemli parçaları olarak kabul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında uyku düzensizlikleri, etkileyici rüyalar ön planda olabilir. Günün ikinci yarısı anlık planlamalarla geçebilir, kontrolünüz dışında gelişen durumlara göre hareket etmeniz gerekebilir. Duygular ve istekler değişebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını harekete geçerek, uygulamaya başlıyorsun. Yakın çevrenin bu konudaki destekleri, senin motivasyonunun artmasını sağlayacak. Ailesinden uzakta yaşayan bir İkizler burcuysan ailen ile uzun sürecek görüntülü konuşmalar yapabilirsin. Otokontrolün güçleniyor. Hayat çizgin için profesyonel yardım almanın faydalarını görüyorsun. Yaşam alanında değişiklik yapmak isteyebilirsin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne öfkeli başlayabilirsiniz. Çevrenizin ve çevresel faktörlerin hayatınıza çok fazla müdahil olması sizi farkında olmadan çok yıpratabilir. Size kendinizi değersiz gibi hissettiren insanları hayatınızdan uzaklaştırmalısınız. Özellikle böyle zamanlarda yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek size iyi gelecektir.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden ya belirsizliklerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hassasiyetler öne çıkmış durumda. Sizi etkileyen kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Kabullenme içinde olmak gerekebilir. Sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eğer birkaç kola bölünürseniz kendinizden verim alamayabilirsiniz bu yüzden tek bir işinizi hakkı ile bitirmeye çalışmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklın bir konuda iki farklı yöne gidecek. Bir seçim yapma baskısıyla burun buruna geleceksin. Belki ikiarasında bir seçim yapmaya çalışıyorsundur. Pozisyonların artı ve eksilerini değerlendir. Belki de okula ek bir eğitim almak için dönüp dönmemek arasında gidip geliyorsundur. Duygularının seni etkilemesine izin verme. Biraz araştırma yap ve senin için karlı olanı seçmeye odaklan.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyayla ilgili olarak kabul etmiş olabileceğiniz bir inanç sizi kısıtlıyor olabilir ve nihayet bugün bunun farkına varabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken kendinizi güvende hissettiğiniz sevgi dolu bir ilişki, herhangi bir çatışma hakkında konuşmanız ve nasıl ilerleyeceğinize karar vermeniz için size alan verebilir. Bunu tartışırken, sınırlayıcı bir fikri aynı derecede sınırlayıcı bir başkasıyla değiştirmediğinize emin olun.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’ün iletişim konusunda size vereceği sıkıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Ani sürprizlere hazır olun.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin açınızdan önemli olan konularda var olan kaygılarınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve yaşamsal alanınızı koruma altına almak için uğraş vermelisiniz. Günlük temponuzda yoğunluk söz konusu ve orta koyacak olduğunuz yaklaşımların da bir denge içerisinde olmasını sağlamalısınız. Ayrıca, yakın çevrenizde olan kişilere karşı da anlamsız bir kuşku besliyorsunuz. Bu davranışınızdan biraz olsun uzaklaşmanız gerekmekte.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>