İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Anlayışlı Davranıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Bugün tanınma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pek çok farklı yeteneğiniz var ve bazen insanlar görevlerinizi ne kadar iyi idare ettiğinizi anlamıyorlar. İşleri zahmetsiz gösterme eğiliminiz var. İnsanlar işinizi halletmek için ne kadar çaba gerektiğini her zaman anlamıyorlar. İşinize uyguladığınız zaman ve enerji hakkında başkalarına karşı dürüst olmaya çalışın. Herkesin sizin çok çalıştığınızı bilmesinden korkmayın.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Bugün gerçekçi ve pratik olma zorunluluğu sizi bunaltmasın. Gözlerinizi gökyüzünden ayırmayın ve bulutları yarıp geçen güneş ışığını arayın. Bu umut pırıltısının sizi bekleyen güzel şeylerin bir işareti olduğuna inanın. Bu doğal spot ışığının hemen altında durun ki ışıltınızı etraftaki herkes görebilsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Koşullarınız ve planlarınız hızlıca değişebilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilir, finansal konularda başarı sağlayabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi bir dinlenmeden sonra haftaya başlamak seni zinde hissettiriyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan içinden çıkılamaz gibi görünen bir sorunda şeffaf davranabilirsin. Anlayışlı tavrın insanlar ile iletişimini düzenliyor. Kendine fırsat verdiğin hobilerin konusunda iyice tecrübe kazandığını düşünebilirsin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne kendinizle kavga ederek başlayabilirsiniz. Duygularınızı yönetmekte zorlandığınız anlarda iç sesinizi ne derecede dinleyip dinlememeniz gerektiğini bilmek sizi vakit kazandırır. Bu yönünüzü geliştirmelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Engelleri aşmak için kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz zamanlar var.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sembolik olarak çevrenize bazı konularda fayda sağlasanız da herkese eşit gözle bakamadığınız için verdiğiniz tepkiler de farklılaşabiliyor.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız gelecek hakkında bir an hevesli ve iyimser olabilirken bir sonraki an kasvetle dolabilir. Bunun sizi etkilemesine izin vermeyin ve kesinlikle üzülmeyin. Konuşmak yerine dinleyin ve sabırlı olun. Yarın arkadaşlarınızın ruh hali normale dönecek.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ev ile ilgili herhangi bir planı gerçekleştirmek için ortaya çıkmasını beklediğiniz maddi kaynağı bugün bulabilirsiniz. Bu kaynak, uygun ödeme koşulları olan bir kredi de olabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte çok neşeli bir gün geçireceksiniz. Pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Kendinizi stresli hissederseniz kısa bir yürüyüşe çıkmayı tercih edebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 32' 16" R
Ay
Akrep
19° 57' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 48' 15"
Mars
Balık
25° 50' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 03' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 20"
Lilith
Başak
22° 46' 48"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>