İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni İlişkilere Hazırsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirmek için her şeyi karşı taraftan beklememelisin. Senin ortaya koyacağın emek ve yapacağın planlar da güzel vakitler geçirmenizi sağlayabilir. Bugün bazı tekliflerin senden gelmesi aranızı daha da iyi bir hale getirebilir.

Çalışmalarınıza olumlu olarak devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve başlattığınız bazı işleri bugün tamamlamak için elinize çeşitli fırsatlar geçecektir. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. İşiniz konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz.

Maddi konularda ortaklaşayaptığın kişilerle aranda yanlış anlaşılmaların olmamasına dikkat etmelisin bugün. Masraf ve harcamalar söz konusu olduğunda bazı şeyleri iki kere teyit etmen gerekebilir.

Diyet ve egzersiz programlarını sadeleştirmek ve seni gereksiz yere yoran uygulamalardan vazgeçmek sağlığında daha iyi bir gidişata yol açabilir. Bugün seni gereksiz yere yoran hareketleri kesebilmeli ve diyetinde biraz daha esnek olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sana biraz inatçılık ettiğini düşünebilirsin. Halletmek istediğin meselelerde karşı taraftan aksilikler gelebilir. Bu durumda sakin kalmak ve sabrını korumak önemli olacak bugün.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün hayatınızda hareket eden ve artık göz ardı edilemeyecek güçlü bir güç var. Bu gücü etkili bir şekilde kullanmak için kendinize fırsatlar yaratmalısınız. Hayatınızın dizginlerini elinize aldığınızda başarıya giden yola ulaşabileceksiniz. Bugün kendinize her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerek ailevi gerekse kariyer konularında sorumlulukların daha da artabilir. Bu durum karşısında psikolojik anlamda huzursuzluğun da artabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, son zamanlarda seni etkileyen birisi hayatına tam anlamıyla girebilir. Kendini yeni ilişkilere karşı açık hissediyorsun. Çalışan bir İkizler burcuysan, çalışma arkadaşlarını cesaretlendirecek motivasyon konuşmaları yapabilirsin.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle baş başa kalmak bazı endişelerinizi uyandırıyor olabilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda yan yana gelen Ay ve Venüs kişiliğinizi daha olumlu şekilde ifade edebileceğinizi anlatıyor. Eğlenceli bir gün olabilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla iletişimin seni zorlayabilir. Olabildiğince az kişiyle konuşman daha iyi olacak. Biraz kafanı toplayıp köşene çekilme ihtiyacı hissedebilirsin. Bunun için kendine zaman yaratmalısın.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara karşı savunmasız olmak korkutucu olabilir ama muhtemelen buna değecek sonuçlar elde edeceksiniz. Hayatınızdaki belirli bir grup insanla tipik olarak derin veya ciddi konular hakkında konuşmayabilirsiniz ancak koşullar bu gün diğer insanlara güvenmenizi gerektirebilir ve ruhunuzu biraz açığa çıkarmak, hepiniz arasındaki bağı güçlendirebilir. Size ve iç dünyanıza daha bağlı hissederlerse size yardım etmeye daha istekli olabilirler, bu yüzden gerçeğinizi paylaşmaktan korkmayın. Özellikle kariyerinizde sizi istediğiniz yere taşıyabilecek bazı tavsiyeler almanız veya önünüzdeki bir engelin kalkması mümkündür.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda beklentiniz söz konusu. Arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak gelişen durumlar olumlu etki yapıyor.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınız hareketleniyor. Bugünlerde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenizin yanı sıra, kendinizi ifade etme beceriniz de artacak.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda küçük şeyleri kafanıza takıyor ve sorun yapıyorsunuz. Duygusal konularda ani kararlar almayın ve esnek olun. Mesleğinizde kendiniz dışında gelişen olaylara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz. Bu sizi yıpratabilir. Gereksiz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını görmeniz gecikecek. Ertelediğiniz borçlar birikti! Sağlıkla ilgili küçük bir endişe yaşayabilirsiniz

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 50" R
Ay
Başak
01° 28' 14"
Merkür
Boğa
00° 23' 09"
Venüs
Boğa
20° 22' 02"
Mars
Koç
11° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 19"
Satürn
Balık
17° 49' 05"
Uranüs
Boğa
23° 15' 24"
Neptün
Balık
29° 20' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 28"
Lilith
Başak
25° 04' 56"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>