İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkatler Üzerinde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Fırtına bugün ne kadar kontrolden çıkıyor gibi gözükse de üstesinden gelebileceksiniz. Gerçekçi yapınıza güvenin. Detayları ele almak ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde planlamak için zaman ayırmanızın bir nedeni var. Bugün, özellikle sevgi, güzellik ve derin duygular konusunda bu dikkatli yapılmış eylemlerin meyvelerini alacağınız günlerden biri.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Tahminler günün fırtınalı geçeceği yönünde. Evde konuşmalarınızın üzerine adeta bir bulut gibi çökmüş bir gerilimin hakim olduğunu sezmiş olabilirsin. Dargınlıklar ifade edilmemiş ve çözüme odaklanmadan güç oyunları oynanıyor. Bugün bütün bunlar senin için katlanılamaz bir hal alacak. Riskleri ne olursa olsun, işleri yoluna koymak için önlem almak zorundasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekçi ve pratik olma zorunluluğu sizi bunaltmasın. Gözlerinizi gökyüzünden ayırmayın ve bulutları yarıp geçen güneş ışığını arayın. Bu umut pırıltısının sizi bekleyen güzel şeylerin bir işareti olduğuna inanın. Bu doğal spot ışığının hemen altında durun ki ışıltınızı etraftaki herkes görebilsin.

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yüksek duygular içerisinde olabilir, ilişkilerinizde daha romantik bir hava esebilir. Finansal konularda akılcı ilerlemeye ve kendinizi garantiye almaya çabalayın. Harcamalarınızı ve para yönetiminizi ileriyi düşünerek yapacaksınız.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken ve çevrendeki yardıma muhtaç inşalara yardımsever tavrın dikkatleri üzerine çekecek. Çalışan bir İkizler burcuysan internet ve iletişim araçlarındaki problemler ufak tefek aksaklıklar oluşturabilir. Rekabeti yüksek bir ortamda çalışıyorsan kendini kanıtlamak isteyebilirsin.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda her an birikim yapma durumunda olmayabilirsiniz. Birikim elinizde olanı tümüyle kenarda tutmak değil, ihtiyaçlarınızı makul ölçüde karşıladıktan sonra geriye kalanla plan yapmaktır. Bu ayrımı fark etmelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızı önemsemeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle ev içerisinde ifade problemleri ve iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak son derece mutlu hissedeceğiniz, aile yaşamınız ve sevdiklerinizle keyifli ve mutlu zaman geçirerek, olası problemleri giderip, ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, evinizle ilgili yapacağınız olası değişiklikleri destekleyen pozitif bir zamandasınız.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyler yaratma süreci, hem süreç hem de bitmiş bir ürünün tatmini açısından oldukça tatmin edici olabilir. Günün enerjisi yeteneklerinize çok şey katacağından, kendinize bunu keşfetme fırsatı verin.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa mesafeli yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve iletişim konusunda sorun çıkması, sizde olumsuzluk etkisi yaratabilir. Yapacağınız her türlü girişimde, hızlı sonuçlar almanız her zaman mümkün olmayabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser olabilirsiniz. Mantığınıza sıkı sıkıya sarılmalı ve dengeli yaklaşımlar benimsemeye çalışmalısınız. Gereksiz riskler almanın ve tutamayacağınız sözler vermenin doğal olarak hiçbir getirisi olmayacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyorsanız, ona nazik bir şekilde söylemeyi deneyebilirsiniz. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor. Aile bireyleriniz ile daha fazla ilgilenmeye çalışın.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 28' 26" R
Ay
Aslan
23° 13' 52"
Merkür
Koç
18° 16' 22"
Venüs
Koç
15° 52' 22"
Mars
Balık
20° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 34"
Satürn
Balık
15° 25' 05"
Uranüs
Boğa
21° 39' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
19° 57' 05"
Lilith
Başak
21° 58' 36"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>