İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pes Etmiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Hakkında bazı kararlar vermeniz gereken birkaç önemli konu var. Aşk ve romantizm hayatınızda aktif bir rol üstlenin ve ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda mücadeleci davranmaktan çekinmeyin. Bu durumdan yüzde yüz memnun olduğunuzdan emin olun yoksa karşı koyup durumu değiştirin. Sizin için bugünün anahtar kelimesi; harekete geçmek. Dürüst bir girişimle barış yaratma yolunda çaba gösterin.

Bugün hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için özenle çalışmaya hazır olun. İstediğiniz kadar çabuk yola girmese bile, başarı kesinlikle yolda. Bir sürü önemli mesaj ve çağrı, önünüze çıkabilir ve sizi meşgul edebilir. Yine de, bunların sizin çok yorulmuş hissettirmesine izin vermeyin! Sessizce oturmak ve kendinizi yenilemek için gün boyunca periyodik olarak kendinize zaman ayırın.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Bugün, bazı şeyleri olduğu gibi, görmeyi istediğiniz şekilde değil görmeniz için size avantaj sağlayabilir. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde inkar etmek kolay gelebilir. Ama gerçekler sel gibi üzerinize gelmeden çok önce bunun bedelini ödeyebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeniz gereken zaman gelecek. Her an bunu yapmak için uygun olabilir. Zamanınızı değerlendirin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sahip olduğun şeyleri iyileştirmek isteyebilirsin. Yeni bir araba almayı düşünüyor olabilirsin örneğin. Belki de yeni bir bilgisayar. Yaşam standardını yükseltecek bir ürüne yatırım yapmak için hazırsın. Sadece iyi bir pazarlık yaptığın emin ol ki ürün sana çok da pahalıya patlamasın! Çok müsrif olmasan iyi edersin.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne hızlıb başlayabilir, erken saatlerden itibaren planlarınızla hareket edebilirsiniz. Mantık ve duygu paralel çalışabilir, duygularınız ve mantığınız arasında ikilem yaşamaktan uzaklaşabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır planladığın hedeflerinin istediğin gibi gitmemesi gergin bir yapıya bürünmene neden olabilir. Ama yine de hemen teslim olmak yok. Evli bir İkizler burcuysan, pazar gününü ailene ayırmak ve onlarla vakit geçirmek isteyebilirsin. Pazar temizliği için ev halkını ayağa dikebilirsin. Akşamüzeri arkadaşlarınla yapacak olduğun planda ufak krizler çıkması, gecenin önüne geçemeyecek.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem sosyal hem de özel ilişkilerinizde bugün önemli bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde bazı fedakârlıkları düşünüp dengeleri yeniden kurmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Kendinizi yeni bir başlangıçta tasarlıyorsunuz.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha etkin ve hızlı bulabilirsiniz. Ancak ailevi konular ve hassasiyetler de artabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Koç’lar tanıştığınız kişi ile ilişkinizi yavaş bir şekilde sürdürmeniz ve birbirinizi tanımanız gerektiğini hatırlayın.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla -özellikle başka kadınlarla- aranızda duygusal barikatlar olduğunu görebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız -hatta belki de anneniz- sizin için her şeyin en iyisini bilirmiş gibi son derece inatçı bir tavır takınabilir. Bu tavsiyeye uymadan önce dikkatli olun ve büyük resme bakmaya gayret edin. Yüksek ihtimalle, konuştuğunuz kişi durumunuzu tam anlamıyla kavrayamıyor. Kendi fikriniz yerine başkasının fikirleriyle ilerlerseniz, kafa karışıklığı ve sinir bozukluğu kaçınılmaz olacaktır.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceleriniz bugün her zamankinden daha net olabilir ve hayatınızdaki bir meydan okuma için geliştirdiğiniz ince bir çözümden haklı olarak gurur duyabilirsiniz. Ne yazık ki, düşüncelerinizi eyleme geçirmek sizi biraz zorlayabilir. Gerçeklik, ne zaman önceden düşünemeyeceğiniz ayrıntılarla karşı karşıya gelse, bunları tek tek sakince inceleyin.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediklerinize ulaşma konusunda oldukça şanslısınız. Dengeler ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Arayışlarınızın genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin anlayışsızlığı, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. Çalışma hayatınızda üretken bir dönem. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Çevrenizden aldığınız olumlu etkilerle, keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Küçük günlük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artırıyor. Havaların soğuması sırt ve omuz ağrılarını gündeme getirebilir, tedbirli olun.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 26" R
Ay
Başak
01° 23' 16"
Merkür
Boğa
00° 22' 38"
Venüs
Boğa
20° 21' 31"
Mars
Koç
11° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 13"
Satürn
Balık
17° 49' 03"
Uranüs
Boğa
23° 15' 23"
Neptün
Balık
29° 20' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 27"
Lilith
Başak
25° 04' 53"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>