İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz.

Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak. İş yaşamınızda yaşadığınız bu çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir.

Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Zaaflı bir ilişkiniz, gönlünüzü sürekli hoş tutan arkadaşınızın çıkarcı olduğuna dair aldığınız duyumları duymazdan gelmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü önsezileri olan birisiniz. Bu özelliğinize duyduğunuz aşırı güven, problemleri önceden hissetmenizi sağladığı gibi, bu güven içinde hayali problemler görmenize de yol açabiliyor. Yanınızda keyfinizi tamamen kaçırabilecek biri var. İyi bir hafta sonu geçirmeniz, şu iki gün onunla çok sınırlı ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burcunuzda ilerleyen Ay etkisi, kendinizi ifade etmede bonus bir enerjidir. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde birçok durumu gözden geçirmektesiniz. Ancak unutmayalım Merkür geriliyor. Saat 06:22 Ay-Neptün görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı olmamamız gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece yoğun çalışmalar içindesiniz. Ancak, şartlarınız ne olursa olsun kendinize pek dert etmeyeceksiniz. Bu tutumunuz işlerinizi kolaylaştıracak. Çok hoş tekliflerle karşılaşabilir, fırsatları değerlendimeyi başarabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, kendinize olan güveninizi arttıracak.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kimseye söz vermemeye özen gösterin. Çevrenizdeki insanların iyi niyetli olmayan yaklaşımlarını fark edebilirsiniz. Şartlar tam oluşmamış olabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki dolunayın ardından, şahsi meseleler önem kazanmakta. İlişkilerinize ve duygusal reaksiyonlarına çeki düzen vermelisiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken günün söz edilen kişisi siz olabilirsiniz. Cesur, gözüpek yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Dolunayın ardından aktif ve hareketli bir gün sizi bekliyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde alışılmışın dışında olaylar gelişebilir. Gün boyu güvenli alanda kalmak dedikoduya karışmamak önemli. Ailevi konularda geçmişten gelen haberler gündem olurken, huzuru korumak önemli.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Halkla ilişkiler, seminer, seyahat, her türlü yazılı ve sözlü basınla ilgili hızlı gelişmelerle karşı karşıya kalacağınız bir dönemdesiniz. Ayrıca yeni bir eğitime başlayabilir, sunumlar hazırlayabilir, lansmanlar yapabilirsiniz. Merkür Retro olduğu için karşınızdakilerin eleştirilerine açık olun.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 26" R
Ay
İkizler
01° 28' 54" R
Merkür
Koç
22° 45' 52"
Venüs
Boğa
11° 49' 13"
Mars
Koç
06° 28' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 03"
Satürn
Balık
17° 18' 23"
Uranüs
Boğa
22° 51' 12"
Neptün
Balık
29° 09' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 36"
Lilith
Başak
24° 18' 43"
True Node
Koç
15° 17' 13"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>