İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailenle Vakit Geçiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Karma yolculuğunuz boyunca şu anda yaşamakta olduğunuz gibi yoğun dönemlerden geçmeniz olası. Tam her şey yerli yerine oturdu derken evren sizden daha da ileri gitmenizi isteyebilir. Varoluşsal düşüncelere ve sorulara dikkatinizi verin. Ne kadar soru sorarsanız o kadar yol alırsınız. Ah, en sonunda kendinizi aşmak ne büyük tatmin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birikim ve harcamalarla ilgilenebilir, hayatınızda uzun vadeli olarak neleri istediğinizi sorgulayabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe gidebilir, kendi kendinizi farkında olmadan manipüle edebilirsiniz. Farkındalığınızı arttırmak için açık iletişimden yana olun.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün. Kendinde bazı değişiklikler yapmak için harekete geçeceksin. Değişimin etkisi çevren tarafından fark edilecek. Kendini ifade ediş şeklini ele alman gerekebilir. Kendini ifade ederken hiç olmadık konulardan yola çıkman, çevrendeki kişiler tarafından yadırganabilir. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, akşam saatlerinde ailecek bir aktiviteye katılmak isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinize karşı duygu ve düşüncelerinizde değişim olabilir. Partnerinize karşı sıkılgan davranışlar sergileyebilirsiniz. Belki bir süre kendinizle kalmak partnerinizle az zaman geçirmek hem size hem ilişkinize iyi gelebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Saka burcunda dolunay var. Bugün düşüncelerinizde daha esnek ve paylaşımcı olmaya bakmalısınız. Olaylara bakış açınızı test eden durumlar gündeme gelebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize bir takım olumsuz enerjileri bilinçsiz bir şekilde çekebilirsiniz. Gereksiz endişe ve gelecek kaygısı bugünlerde baş gösterebilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tatil sonrası yeni haftaya kafanızda işinizle ilgili birçok karmaşayla başlamış olabilirsiniz. Gökyüzüne gergin enerjiler hakim, tam bir Pazartesi sendromu günü. Kararlarınızı uygulamak için şimdilik bekleyin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayallerinizi takip etmek ve çevrenizdekileri memnun etmek arasında seçim yapmak zorunda hissetmenize gerek yok, uğraşırsanız ikisini de aynı anda başarabileceğiniz bir yol bulacaksınız. Yakınlarınız hakkında şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların kafanızda aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları oluşturabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha açık olmaya özen gösterin. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve çalışma arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz. Aklınızdaki olumsuz düşüncelerden bir an önce kurtulmaya çalışın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 33" R
Ay
Boğa
28° 48' 30" R
Merkür
Koç
22° 35' 29"
Venüs
Boğa
11° 35' 22"
Mars
Koç
06° 20' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 24"
Satürn
Balık
17° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 50' 33"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 60"
Lilith
Başak
24° 17' 28"
True Node
Koç
15° 18' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>