İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.İnsanların sizi fark etmesi için dahi olmanıza ya da olağanüstü bir şey başarmanıza gerek yok. Mozart gibi yetenekli olmadığınız için bir enstrüman çalmaya cesaret etmemeyi ya da Rodin gibi yetenekli elleriniz yok diye heykel yontamayacağınızı düşünmeyi bir kenara bıraksanız iyi edersiniz. İlginizi çeken herhangi br uğraşa vakit ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde dağınıklıklar olabilir. Var olan dağınıklıkları ise toparlamak, karmaşalara düzen getirmek için güzel bir gün. Gün içindeki halsizliğiniz akşam saatlerinde dağılacaktır. Sosyalleşebilir ve enerjinizi toplayabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla bir araya geleceğin bugünde, ufak kaçamaklar gündeme gelebilir. Evli ve çocuklu bir İkizler burcuysan, ailecek vakit geçirmek isteyebilir, çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Bugün katılacağın etkinlikler, seni çocukluğuna geri döndürecek. Bayram öncesi alışverişe çıkarak eksiklerini tamamlamak isteyebilirsin. Çok istediğin bir eşyayı indirimde görebilir, bu fırsatı kaçırmak istemeyebilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde gerçekleşen olaylara tepkisiz kalamıyorsunuz. Yapılan haksızlığa dur diyerek müdahale etmek istemeniz gereksiz yere moral bozukluğuna sebep olabilir. Üslubunuza ve söylemlerinize biraz dikkat ederseniz olaylar daha olumlu sonuçlanabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha sonrasında pişman olmamak için bugünden istediklerinizi açık bir ifade ile söylemeye çalışın. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki birçok insana yaşamı anlayışınız ve iç görülerinizle ışık tutabilirsiniz. Başkalarına sorunlarında yardımcı olurken aslında sizin de ihtiyacınız olan bazı şeylerin çözümüne kavuşabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygusunun size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız, çevrenizi etkiliyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışmak isteyeceksiniz. İş hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Duygusal olarak kendinizi harika hissediyorsunuz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 19" R
Ay
Yay
20° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 12"
Venüs
Koç
27° 46' 58"
Mars
Balık
27° 42' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 57"
Satürn
Balık
16° 20' 30"
Uranüs
Boğa
22° 11' 55"
Neptün
Balık
28° 49' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 38"
Lilith
Başak
23° 02' 53"
True Node
Koç
15° 28' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>