İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ön Yargılısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizle özel bir zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi eğlenceli bir ruh haline sokabilir. Onunla hayvanat bahçesine gitmek isteyebilirsiniz. Hayvanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Ya da manzarası olan bir yere doğru uzun bir yolculuk yapabilirsiniz. Her zamanki rutininizde sıkışıp kalmayın. Eğlenceli bir şeyler yapın ve sevgilinizle ilişkinizi kutlayın.

Çevrenizde meydana gelen değişimler yüzünden huysuz ve kızgın hissediyor olabilirsiniz. Değişim rüzgârlarına teslim olmanız gerekebilir, bir şeye saplanmak mücadele sırasında iyi olmayabilir. İşler hızla gelişiyor ve bu değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor. Kişisel ve profesyonel yaşantınıza gelen yeni enerjiyi benimsemek için tavrınızı ayarlamanız gerekecek. Bunu kabul ederseniz daha iyi hissedeceksiniz!

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Bugün bağlılıklarını ve sadakatini sorguluyorsun. Partnerine, arkadaşlarına veya ailene karşı hislerini ölçüp tartmak isteyeceksin. Bu kadar ince eleme sık dokuma sonucu bir ya da iki kusur bulacaksındır. Bulduğun bu çatlaklar ölümcül de olsa bunlar üzerine başka gün düşünmelisin çünkü bugün normale oranla çok daha sert bir yargılayıcısın. Bağlılığının sorgulanması acılı bir süreç olabilir; özellikle de kendiliğinden oluştuysa. Karar verirken konusunda çok dikkatli olmalısın.Beynin, yavaş gidilen şeritte yol alabilir. Hatta yavaş yavaş emniyet şeridine doğru, durmak üzere çekilebilir. Hızlı, keskin zekanı etkileşimlerinde kullanmakta zorlandığını fark edebilirsin. Acele etme ve doğru kelimeleri seçmeye odaklan. Diğerleriyle iletişim kurmak biraz deveye hendek atlatmak gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş’inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ulaşımda gecikmeler yaşayabilir veya unutkanlıklara açık olabilirsiniz. Öğleden sonra ise günün temposu hızlanabilir ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile ilişkileri ve ebeveynler, aile büyükleri gündeminizde olabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını herkesle paylaşmaktan hoşlanmıyorsun. Bu durum, yaşadıklarını içine atmana sebep oluyor. Geçmiş tecrübelerin, ön yargılı davranmaya itiyor seni. İş yerinde kreatif çalışmalarla birlikte patronlarını etkilemeyi başarabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir İkizler burcuysan, her detayda söz sahibi olmak isteyen kişiler stresini artırabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk ilişkisine başlamak için gerekli adımları atabilir ve karşı taraftan güzel dönüşler alabilirsiniz. Duygularınız yüksek olması sizi hareket ederken daha da özgür kılabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konularla tekrar ilgileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sayesinde rahatlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işler daha karışık hal alabilir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir stabil giden hal kendinizi yeniden şekillendirmeniz için size cesaret verebilir, aynı halde kalmaktansa olumsuzu yaşamaktan korkmayabilirsiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz, onlardan uzaklaştığınızı düşündüklerini ve sizin için endişelendiklerini belirtebilir. İşten arta kalan vaktinizi nasıl doldurduğunuzu düşünün, sosyalleştiğiniz zamanlara ailenizi de dahil etmeye çalışın. Sevdiğiniz insanlarla paylaştıkça zamanınız bereketlenecektir.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri lehinize gelişiyor. Gücünüzün farkındasınız.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Hayatta olmak istediğiniz yere gelebilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. Bugün acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

14 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 35" R
Ay
İkizler
26° 13' 09" R
Merkür
Koç
24° 29' 47"
Venüs
Boğa
14° 00' 32"
Mars
Koç
07° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 11"
Satürn
Balık
17° 26' 35"
Uranüs
Boğa
22° 57' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 19"
Lilith
Başak
24° 30' 33"
True Node
Koç
15° 07' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>