İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stresle Başa Çıkıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün sevdiklerinizle çok özel bir zaman geçirebilirsiniz. Sizi ziyaret eden veya beraber dışarı çıktığınız bir arkadaşınız olabilir, bol kahkahalı ve yartıcı fikirlerle dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da sevgiliniz size karşı alışılmadık düzeyde bir yakınlık ve ilgi gösterebilir. Olumlu, sevecen enerjiye sahip olacağınız ve bu hissi sizin için önemli olan diğer insanlarla paylaşacağınız harika bir gün.

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Bugün iyi haberler getiriyor. Günün enerjisi bir çeşit kırılma yaratacak. Bir yaratıcı projeyi bitirmek için aramakta olduğun ilhama bugün ulaşabilirsin. Ya da romantik olarak ilgilenmekte olduğun bir kişiyle güçlü bir ilişki geliştirmeye başlayabilirsin. Her şeyin sonunda yavaş yavaş yoluna girmekte olduğunu görmek sana iyi hissettirecektir. Şansın senden yana olmasını hak ediyorsun!Bugün kutlama günü! Hayatınızdaki ufak zaferler sizi günlük rutininden uzaklaştıracak ve etrafınızdaki insanlarla birlikte Güneş’inizin sıcaklığını hissedeceksiniz. İnsanlar size güvenecek ve otorite kazanacaksınız. Bu ufak zaferin tadını çıkarın ancak çok da fazla dikkatinizin dağılmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ulaşımda gecikmeler yaşayabilir veya unutkanlıklara açık olabilirsiniz. Öğleden sonra ise günün temposu hızlanabilir ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile ilişkileri ve ebeveynler, aile büyükleri gündeminizde olabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde yaşadığın huzursuzluk nedeniyle bazı insanlarla bir süreliğine görüşmeme kararı alabilirsin. Çevrende sadece güvenebileceğin kişilerin olmasını istiyorsun. İş yerindeki birtakım değişiklikler, kendini stres altında hissetmene neden olabilir. Her ne olursa olsun stresle başa çıkmayı başaracaksın. Duygusal olarak geçirdiğin yoğun günlerin etkisini, arkadaşlarından gelecek destek ile atlatacaksın. Yalnız bir İkizler burcuysan, beklemediğin bir anda aşk kapını çalabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık açık size düşman olacaklarını söyleyen kişiler olabilir. Başarılarınız kıskanılıyor olması sizi çalışmaktan alıkoymamalı. Herkese ve her şeye rağmen mücadele etmeye ve başarılı olmaya devam etmelisiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sahip olduklarınızı kaybetme korkusu baş gösterse de bu tip korkularınızı huzur ve güvenle yenmeyi deneyimlemelisiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Flörtlere açıksınız. Gökyüzünde yeni bir ilişkiye başlamak için oldukça olumlu enerjiler var. Hatta ilk adımı atan siz olabilirsiniz. İlişkiniz varsa, sivri dilli olmamaya ve tartışma ortamı yaratmamaya dikkat edin.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinizin son derece yüksek, insanların zihninden geçenleri daha onlar düşünmeden hissetmeniz mümkün. Eğer tüm işaretler ve hisleriniz size birinin iyi niyetli olmadığını söylüyorsa, bahaneler aramaya gerek yok. Vaktinizi çalan insanlardan en olaysız şekilde uzaklaşmaya çalışın.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün, bulunacağınız ortamlarda, her türlü fikirlere açıksınız. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevginiz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir. İş yerinizde azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Genel olarak sağlığınız iyi bir durumda.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 35" R
Ay
İkizler
12° 55' 55" R
Merkür
Koç
23° 32' 10"
Venüs
Boğa
12° 49' 14"
Mars
Koç
07° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 54' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 13"
Lilith
Başak
24° 24' 08"
True Node
Koç
15° 13' 06"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>