İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Detaycısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

Bugün yavaşça ve güvenle hareket edin, ancak sizin fikirleriniz üzerinden kendisine kredi almaya çalışan birisinin orada olabileceğinin de farkına varın. Kendinizi koruyun ve yaptığınıziçin takdir edildiğinizden emin olun. Aynı zamanda, ortalığı karıştırmaya çalışan birisinden ya da bir şeylerden duygusal bir enerjiler alıyor olabilirsiniz. Her zaman ayrıntılara odaklanmak yerine, büyük resme baktığınızdan emin olun.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Bir miktar utangaç hissedebilirsin ve spotlar da tesadüfen sana yönelebilir. Ne söyleyeceğin ya da yapacağın konusunda kaygılanmana gerek yok. Sadece gülümse ve her zamanki sen ol, böylece her şey iyi gidecek. Romantik partnerin bir partiye katılmak isteyebilir. Çok sosyal hissediyor olmasan bile, yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelecektir.İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beynin, yavaş gidilen şeritte yol alabilir. Hatta yavaş yavaş emniyet şeridine doğru, durmak üzere çekilebilir. Hızlı, keskin zekanı etkileşimlerinde kullanmakta zorlandığını fark edebilirsin. Acele etme ve doğru kelimeleri seçmeye odaklan. Diğerleriyle iletişim kurmak biraz deveye hendek atlatmak gibi olabilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde dağınıklıklar olabilir. Var olan dağınıklıkları ise toparlamak, karmaşalara düzen getirmek için güzel bir gün. Gün içindeki halsizliğiniz akşam saatlerinde dağılacaktır. Sosyalleşebilir ve enerjinizi toplayabilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde planlarının şekillenmesi, seni daha fazla detaycı bir yapıya sokabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan, bu günlerde bankalar ile olan mesain artış gösterebilir. Yeni bir ilişkiye başlamış bir İkizler burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşasanız da konuyu tatlıya bağlayacaksınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi tanıtırken abartılı kelimeler kullanabilirsiniz. Gerçekleri saklamak istemeniz size olan güveni sarsabilir ve sözlerinizin karşı tarafta bir hükmü olmayabilir. Sohbetlerinizde gerçekliği ve yalınlığı tercih etmeye önem vermelisiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Farklı şeyler yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve aile konularında kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmelerin yine kendi elinizde olduğunu görebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konuşmaktan ziyade dinlemeye, karşı tarafı anlamaya, olaylara onun açısından bakmaya çalışmanız gereken günler... Gündemde aşk ve flört var, ancak iletişim dilinize dikkat etmeniz önem taşıyor.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçirdiğiniz yoğun dönem siz biraz yormuş olabilir fakat zihnen hala pozitif durumdasınız. Her zaman sınırları sonuna kadar zorlamanızı gerek yok. Gün sonuna doğru enerjinizi tükenmiş bulursanız kendinize mola hakkı tanımanız gerekiyor demektir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Çevrenizde gelişen olaylara nedensiz tepki verebilirsiniz. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi yaşama geçirmek için göstereceğiniz çaba olumlu.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz samimiyetle başkalarının ihtiyaçlarını anlıyor ve kendinizden çok başkalarını düşünmenin gerçek zevkini keşfediyorsunuz. İnsanların ne kadar savunmasız ve kırılgan olduğunun farkındasınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 42' 48" R
Ay
İkizler
26° 58' 21" R
Merkür
Koç
24° 33' 11"
Venüs
Boğa
14° 04' 39"
Mars
Koç
07° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 58"
Satürn
Balık
17° 26' 51"
Uranüs
Boğa
22° 57' 36"
Neptün
Balık
29° 12' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
21° 14' 29"
Lilith
Başak
24° 30' 55"
True Node
Koç
15° 07' 26"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>