İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavrını Koyuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevgi dolu ve romantik hissedebilirsiniz. Sevgiliniz için güzel bir hediye almak isteyebilir ve ona gerçekten değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Ya da duygularınızı başka kişisel şekillerde de ifade edebilirsiniz. Bu iletişim hatlarını açık tutun. İltifat etmekten ve onu desteklemekten çekinmeyin. Sevgi dolu enerjinizle ilişkinizi geliştirmeye odaklanın. Yakında ruh eşinizle daha büyük bir uyum yakalayacaksınız.

Bugün heyecan verici bir teknolojik keşif yapabilirsiniz. Bilgisayar araçlarını evinize yeni bir şekilde uygulamak için bir yol keşfedebilirsiniz. Bu yenilik sadece hayatınızı kolaylaştırmayacak, aynı zamanda tüm ev halkı için etkileri çok yararlı olacak! Aklınıza gelen herhangi bir fikir hakkında konuşun. Evinize ağ teknolojisini uygulama konusunda yeni bir yol öngörebilirsiniz.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Tartışmalar gerçekleştirmek için müthiş bir gün. Eğer ifade etmek istediğin bir nokta varsa, fazlasıyla ilham dolu bir üslubun olabilir. Sözlerin dokunaklı ve konuşma şeklin karizmatik olacaktır. Eğer bir şey pazarlamaya çalışıyorsan, kalabalığın dikkatini üzerine çekmen de kolay olacak. Belki de bu karizmatik enerjini uzun süredir hoşlandığın o kişiye çıkma teklifi etmek için kullanabilirsin...Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirecek ve sevdiklerinizle bir arada olmak, flört etmek, beğenilmek sizi daha canlı hissettirecek. Günün ilk yarısında aşk hayatınızla ilgili ileriye yönelik bir karar veya seçim içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra ise destek ve onay ihtiyacınız artabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunmak istemediğin ortamlardan uzaklaşmanın yollarını arıyor olabilirsin. Aranın bozuk olduğu ya da görüşmediğin kişileri hayatından çıkarmayı düşünebilirsin. Özellikle bugün görüşeceğin arkadaşına keskin görüşlerinden dolayı tavır koyabilirsin. Bugünlerde aldığın kararları duygusallığın daha fazla etkiliyor. Ailesinden ayrı yaşayan bir İkizler burcuysan, sürpriz bir ziyaret için gerçekleştirmek için hazırlıklar yapabilirsin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızı yeni bir alanda değerlendirmek isteyeceksiniz. Kişisel beklentilerinizin değişmesi güven alanınızı etkileyebilir, konuları ve kişileri daha farklı değerlendirebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha az tartışmacı olmaya bakmalısınız. Yaratıcı konulara zaman ayırabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda söylediklerinizin taktir topladığı ve insanları hayatınıza rahatça ve güvenle çektiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız çalkalanmaya bir süre ara verip ağır basan tarafa kayabilir. Bu fırsatı değerlendirip hislerinizden bahsetmek sizin elinizde. Bugün geleceğiniz için oldukça faydalı olabilecek şeyler öğrenebilirsiniz, herşeyi ve herkesi dikkatlice dinleyin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi düşük olması yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Geçici yetersizlik duygusu içinde olmanız sizi olumsuz etkiliyor.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekarsanız, bugün sizin için biraz kafa karıştırıcı bir gün olacak. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkardığınız için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün kendinizi çok cesur hissedeceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 57" R
Ay
Oğlak
01° 56' 32"
Merkür
Koç
16° 21' 07"
Venüs
Koç
28° 51' 09"
Mars
Balık
28° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 25' 13"
Uranüs
Boğa
22° 14' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 36"
Lilith
Başak
23° 08' 40"
True Node
Koç
15° 25' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>