İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özel Alanını Oluşturuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Yıpranmış olabilirsiniz, ama ne olursa olsun kendinizi zorlamanız gerekecek. Uzun bir çalışma sebat etme dönemine giriyorsunuz. Bu kesinlikle geç kalmak ya da ayak diremek demek değildir. Öğle saatlerinde hala üstünüzde pijamalarınız varsa, utanmalısınız! Kendinizi son zamanlardaki sersemliğinizden uyandırmak için ne gerekiyorsa yapın. Kalkma ve hareket etme zamanı!

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!Bugün neredeyse döndüğünüz hemen her köşede çok fazla muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Bu durumun en sinir bozucu tarafı yardım istediğiniz insanların bile durumu muhtemelen başlangıçta olduğundan daha büyük bir karmaşaya dönüştürecek olmaları. Siz diğerlerinden sizi rahatlatmalarını beklerken, onlar size zorluk çıkarabilir ve bir şeyleri yanlış anlayabilirler. Belki de yapmanız gereken ipleri elinize almak ve durumu tek başına çözmektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde dağınıklıklar olabilir. Var olan dağınıklıkları ise toparlamak, karmaşalara düzen getirmek için güzel bir gün. Gün içindeki halsizliğiniz akşam saatlerinde dağılacaktır. Sosyalleşebilir ve enerjinizi toplayabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki stres, arkadaşlarınla fikir ayrılıklarına yol açabilir. Doğru iletişim sayesinde oluşabilecek sorunların önüne geçmek isteyeceksin. Bugün hayata geçirmek istediğin projelerin için kendi özel alanını oluşturacaksın. Arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiler sayesinde güçlü bağlantılara sahip olabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan,bölümü yüzünden bazı anlaşmazlıklar çıkabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi öfkeli hissedebilir ve olumsuz düşünceler içinde olabilirsiniz. Öfkeli olmanız gerginliğinizi artırırken aynı zamanda çevrenizdeki insanların kalplerinin kırılmasına da neden olabilir. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerle uğraşmak size keyif verecektir. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle buluşabilirsiniz. Enerjinizi dengeli harcamaya özen gösterin. İşlerinizde risk alacağınız durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde akışta kalmaya özen gösterin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde çatışmadan kaçınmak için kendinizi iyi ifade etmelisiniz. Partnerinize verdiğiniz değeri göstermekten çekinmeyin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Odaklanmak istiyor fakat başaramıyorsanız bir süre işin başından uzaklaşıp kaybettiğiniz zamana değecek kadar size iyi gelecek bir aktivite yapmayı deneyebilirsiniz. Tazelenip sakinleştikten sonra zihniniz ve odağınız daha açık olacaktır.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla buluşup keyifli saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde basit çekişmelerden dolayı dedikodular eksik olmaz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmaktan kaçının ve birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın. Kendinize ne kadar yetenekli olduğunuzu hatırlatmalısınız. Kendinize dinlenmek için zaman ayırın ve rahatlatıcı bir tatile çıkın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 29" R
Ay
Yay
19° 58' 37"
Merkür
Koç
16° 09' 42"
Venüs
Koç
27° 43' 22"
Mars
Balık
27° 40' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 17"
Satürn
Balık
16° 20' 14"
Uranüs
Boğa
22° 11' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 28"
Lilith
Başak
23° 02' 34"
True Node
Koç
15° 28' 15"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>