İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İşlerini Bir Çırpıda Bitiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Duygularınız bugün çok yüksek bir hızla ilerliyor ve doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu gücü içinizde tutun. Çünkü bugün birileri sizi hızlı konuşmasıyla ve bilgi yağmuruna tutarak uçurumun kenarından atmaya çalışırken buna ihtiyacınız olacak. Düşünceleriniz biraz yanlış olsa bile, kalbinizi doğru yerde.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Kozmik şartlar fiziksel ve zihinsel enerjinin zirveye ulaşması için hiç bu kadar uygun olmamıştı! Bu şartlar altında üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok. Sahip olduğun fazladan güvenle birlikte, hedeflerini yürümenin tam zamanı. Reddedilme gibi kaygılar yaşamaktan öte, “risk olmadan, kazanç olmaz” kuralına odaklan. Risk almaya bayılan birisi değilsin ama bugün alacağın riskler sana güzel kazançlar getirecek.İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir konuşmadığınız bir komşunuz ya da akrabanız, sosyal bir etkinliğe birlikte katılmayı teklif edebilir. Buna vakit ayırın çünkü bu vesileyle, normalde karşılaşmayacağınız bazı kapılar önünüze açılacak. Her tür ilişkiniz iyi gidiyor olmalı ve bu romantik meseleleri de kapsıyor. Eğer hayatınızda biri varsa, daha da yakınlaşacaksınız. Eğer yoksa, yeni ve heyecan verici birinin hayatınıza dahil olmasına hazır olun.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizi tamamlayarak akşam saatlerini daha rahat ve huzurlu geçirmek isteyebilir, gün içinde daha yoğunken akşam ile birlikte dinlenmeye geçebilirsiniz. Elinizi attığınız işleri başarıyla tamamlayabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenin sana verdiği sözleri tutmamış olması, seni hayal kırıklığına uğratıyor. Bugün birden fazla işle meşgul olacağın için sürekli hareket olabilirsin. Yerinde duramayacaksın. Sabırsız davranışların ve kafana koyduğunu gerçekleştirme isteğin, seni hızlı davranmaya itebilir. Ertelediğin ve yarım bıraktığın konuların üzerine gideceğin bu günde, işlerini bir çırpıda bitireceksin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz ile olan sorunlarınızı geride bırakmak adına harekete geçebilir ve karşı taraftan olumlu cevap alabilirsiniz. Partnerinize sevginizi hissettirmeniz ve onu sahiplenmeniz aradaki tüm buzları hızla eritecektir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizde sıkışmalar olsa da iyimserliğiniz devam edecek. Uğraştığınız konuları sonuca bağlayamayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizdeki eksiklikleri tamamlamak için uygun bir gün.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda verimli hissedebilirsiniz. Aşk konusunda çekimser kalabilir fikirlerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatında sizi tatmin edecek bir sosyal çevre edinmeniz mümkün. Bu çevre, sürekli aynı ortamda bulunduğunuz insanlardan oluşsa da istediğiniz zaman ayrılabileceğiniz ve sizi tanımlamayan bir çevredir. Yeni ve heyecanlı bir şeyle eski ve bilindik bir şey arasında seçim yapmanız gerekirse güvenli sularda kalın.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttıracak bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedenleriniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize romantik bir hediye hazırlamak isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Duygusal olarak her şeyin üstesinden gelebileceğinizi hissediyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 27" R
Ay
Oğlak
03° 51' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 18"
Venüs
Koç
29° 01' 56"
Mars
Balık
28° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 26' 00"
Uranüs
Boğa
22° 15' 22"
Neptün
Balık
28° 51' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 06"
Lilith
Başak
23° 09' 38"
True Node
Koç
15° 24' 52"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>