İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İsteklerini Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün sizin için yoğun bir sosyal gün. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sizinle iletişim kurmaya çalışırken, telefonlarınız susmuyor olabilir. Sizi bir buluşmaya veya bir aile üyesinin doğum günü partisine davet edebilirler. Muhtemelen her daveti kabul edemezsiniz. Bu nedenle sizi pozitif ve ilham verici kişilerle buluşturacak etkinlikleri seçin. Son haftalardaki stresten sonra, yeniden şarj edilmeniz gerekiyor.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Modun bugün harika olmaya yatkın ve el attığın her bir projenin altından başarıyla kalkabilmeni sağlayacak bir ekstra özgüvene sahip olduğunu biliyorsun. Son birkaç gün biraz yavaş ve sönük geçmişken; bugün harekete geçmeye hazırsın. Evren pilot lambasını yaktığına göre yerden yükselmeye hazırsın!Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol - bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yapılacak işler, mesailer, tamamlanması gereken işler gündemde olabilir. Görüntünüz ve tarzınızla ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınızla ilgili bir iç sorgulama yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde söylemek istediğin bir konu varsa, bugün onu dile getirmek isteyeceksin. Bu durum aile içerisinde ufak çaplı tartışmalara yol açacak olsa da alttan alan kişi sen olacaksın. Yarın bayramın ilk günü. Bugün için alışveriş planları yaparken, harcamalarında ölçüyü kaçırmamalısın. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi seviyenizi tartmak isteyenler olabilir ve bunun için gereksiz efor harcayabilirler. Onlara gereken cevabı vermeniz onları şaşırtırken aynı zamanda rencide edebilir. Sizi küçük düşürmek için yapılan girişim kendilerinin küçük düşmesine yol açacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularda bitişler olabilir. Öğleden sonraki zamanlarda duygusal yönden yoğun paylaşımlar içine girebilirsiniz. Gün içinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat edin. Sizi yoran konulardan uzak durun.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda da mesleki konularda kendinizi eğitime vermeniz ve gelişmeyi hedeflemeniz sizin açınızdan çok iyi oluyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ormanda ama tek başına bir ağaç gibi hissedebilirsiniz. Bu gerçekçi olmayan yalnızlık hissinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Geçmişiniz kökleriniz, umutlarınız göğe uzanan yapraklarken asla yalnız değilsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden taşan enerjiyi dengelemek zorunda kalacaksınız. Olayların uç noktasında dolaşıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde kendi tarzınızı ortaya koyarak, tepkileri üzerinize çekeceksiniz. Yaratıcılığınızı vurgulamalısınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı eşinize ve ailenize yeteri kadar zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Kendinizi yorgun hissederseniz erkenden uyumaya çalışın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle,ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 04" R
Ay
Yay
23° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 25"
Venüs
Koç
28° 01' 51"
Mars
Balık
27° 51' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 46"
Satürn
Balık
16° 21' 36"
Uranüs
Boğa
22° 12' 36"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 20"
Lilith
Başak
23° 04' 14"
True Node
Koç
15° 27' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>