İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 90%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Kavga etme modunda değilsin. Eğer biri sana olur da meydan okursa, bu kişiyi karşına alıp konuş. Muhtemelen hiç silahlanmana gerek kalmadan savaşı kazanacaksın. Açık dövüş yerine, duyarlı bir muhakemeyi tercih et. Karşı tarafın fikirlerini dinle ve hamleni ona göre yap. Bu ölümüne bir çekişme değil. Sadece arkadaşlar arasında bir konuşma.Bugün sağlıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Yüksek ihtimalle, beyniniz, ne tarafa gideceğinizi tahmin etmenizi gerektiren kısa devreler yaparak çalışıyor. Çevrenizdeki abartılı olaylardan uzaklaşıp kendinize tarafsızca bakabileceğiniz molalar vererek kafanızın karışmasını önlemeyi deneyin. Eğer bir şeyi anlamadıysanız, anlamış gibi davranmayın. Bir şey mantıklı gelmiyorsa, onu sorgulayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde duygusal konuşmalar, duygu ve düşüncelerin daha açık dile getirilmesi söz konusu olabilir. Keyifli görüşmeler yapabilir, heyecan ve aşkı hissettiren bir ilişki içerisinde olabilirsiniz. Bir süredir var olan sıkıntılı durumlar mevcutsa bugün netleşebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor! Planlarını aksatmadan, günü gününe uygulamaya devam ederken, hiç zorlanmıyorsun. Aşk ve sevgi gezegeni Venüs, bugün itibariyle toprak burcunda hareket etmeye başlayacak. Tatil konusu için somut bir adım atabilir, bir yolculuğa çıkmanın zamanının geldiğini düşünebilirsin. Tatilin boyunca daha önce yaşayamadığın deneyimler yaşayabilir, farklı tecrübeler edinebilirsin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınmak için ev arayışı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız muhitten ayrılmak istememeniz sizi ev bulma konusunda biraz zorlayabilir ve seçenekleri değerlendirirken stres olabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi arzu ettiğiniz ruh haline getirmekte oldukça olumlu olabilirsiniz. İşinizde tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız oldukça önemli olacak.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar, hayat amacınızı sorgulamak, derin soruların peşine düşmek isteyebilirsiniz. Birçok soru, düşündükçe değil, yaşadıkça kendini cevaplayacaktır. Sizden hoşlanmadığını düşündüğünüz birileri tarafınızı tutarak sizi şaşırtabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve iddialı istekleriniz için harekete geçeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte romantik anlar geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi merak ettiğiniz bir konu hakkında geliştirmeye karar verebilirsiniz. Aile bireylerinize ve arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 11"
Ay
Akrep
12° 41' 05"
Merkür
Koç
25° 58' 58"
Venüs
Balık
20° 25' 44"
Mars
Balık
04° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 36"
Satürn
Balık
13° 11' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 03"
Neptün
Balık
27° 46' 23"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 16"
Lilith
Başak
19° 41' 27"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>