İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adım Adım Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Hoşunuza giden insan tipi değişmiş olabilir. Genelde belli bir insan tipi ilginizi çekiyorsa, artık isteklerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Örneğin, geçmişte yalnızca sarışınlarla çıktıysanız, şu an artık esmerlere ilgi duyuyor olabilirsiniz. Ya da genellikle sizden daha kısa olan insanlarla zaman geçirdiyseniz, şu an daha uzun boylu insanlar size hoş geliyor olabilir.

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Günün bütün meselelerini anlamlandırmaya ve çözmeye çalışırsan karın ağrısıyla karşı karşıya kalacaksın. Tek başına üstesinden gelemeyeceğin kadar çok şey var. O yüzden deneme bile. Eğer bir düğümü çözersen ipin devamında başka bir düğüm oluştuğuna tanık olabilirsin. O yüzden en iyisi şu anda yumağı hareket ettirmemek olacaktır.Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karma yolculuğunuz boyunca şu anda yaşamakta olduğunuz gibi yoğun dönemlerden geçmeniz olası. Tam her şey yerli yerine oturdu derken evren sizden daha da ileri gitmenizi isteyebilir. Varoluşsal düşüncelere ve sorulara dikkatinizi verin. Ne kadar soru sorarsanız o kadar yol alırsınız. Ah, en sonunda kendinizi aşmak ne büyük tatmin!

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yurtdışı bağlantılı işler ve başvurular, resmi adımlar gündeminizde olabilir. Yabancı dil eğitimi, akademik çalışmalar ve dergi, reklam ve yayıncılık işleri dönemin öne çıkan konuları olacaktır.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde biriken işler ve uğraşman gereken detaylar, gün içerisinde seni çokta meşgul edebilir. Hayatını şekillendirmeye çalışırken, adım adım hareket etmen gerektiğini kendine hatırlatmalısın. Kendini gün içerisinde yakın arkadaşlarınla yaşayacağın tartışmaların içerisinde bulabilirsin. Bazı kişilere gönülden bağlı olman, istemsizce hayatlarına müdahale etmene neden olabilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıklı beslenmediğinizi düşünüyor olabilir ve kendinize bir takım sınırlamalar getirmek i̇steyebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek, spor yapmak, bol su içmek ve uyumak, sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazları… Bedeninize çok iyi gelecek bu rutini hayatımıza entegre edin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha fazla yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı olabileceğiniz fırsatlar bulmanız da zor değil. Uzaklar, yolculuklar, keşifler gündeme gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı kaybetmemek ve kendinizi iyi hissetmek için daha olumlu cümleler kurmaya çalışın ancak yenilikler ve anda kalmaktan da çekinmemeye çalışın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışarıya kendinizden emin yansıttığınız bazı konulara içten içe şüpheler taşıyor olabilirsiniz. Yaşam felsefenizle ilgili olabilecek bu konularda fikir değiştirmekten çekinmeyin. Gelişim ancak değişimle mümkündür.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Bugün spor yapmaya başlayabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 36' 41" R
Ay
Boğa
26° 37' 21" R
Merkür
Koç
22° 27' 06"
Venüs
Boğa
11° 24' 05"
Mars
Koç
06° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 14"
Satürn
Balık
17° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 50' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 30"
Lilith
Başak
24° 16' 27"
True Node
Koç
15° 18' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>