İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Anlaşmalar Kapıda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

İyi kalpli olmak genellikle İkizler ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Uyumakta zorlanabilirsiniz. Ve eğer bu gece hala çok geç saatlere dek uyanık kalırsanız, huzuru bulmak için önce uğraşmanız gereken bir şey olabilir. Birdenbire, kişisel yaşamınızda veya kariyerinizde neler olup bittiğinin çok daha farkında olacaksınız. Hala bir dönüşüm dönemindesiniz. Özgün kişiliğiniz kendini ifade etmenin bir yolunu arıyor. Bir sonraki durağınız neresi olmalı? Bu, bugün ya da bu gece uyuyakalmaya çalışırken başa çıkmanız gereken soru.

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Fikir ve düşüncelerine odaklanmak için güzel bir gün. Aklında uçuşup duran ciddi fikirler varsa, bunları somuta dökebilirsin. Günün enerjisi partnerlik sağlamak konusunda da sana destek oluyor. Aklındaki projelere başkalarını da dahil etmeyi düşünebilirsin. Senden yaşça büyük birini tercih edebilirsin; deneyimleri projeniz için ışık olur.Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yurtdışı bağlantılı işler ve başvurular, resmi adımlar gündeminizde olabilir. Yabancı dil eğitimi, akademik çalışmalar ve dergi, reklam ve yayıncılık işleri dönemin öne çıkan konuları olacaktır.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi olan bir İkizler burcuysan, yeni anlaşmalar vebirlikleri karşına gelebilir. Sorumluluk konusunda çevrenin seni bir çeşit sınava tabii tutması, ilişkilerinin gerilmesine neden olabilir. Hareketsizlik ve biraz da stres nedeniyle, yoga, plates gibi sporlara yönelebilirsin. Akşam saatlerinde ailenle vakit geçirmek isteyebilir, programını düzenlemek isteyebilirsin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda ekip arkadaşlarınızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Ön plana çıkmak isteyenler sizinle tartışma yaşamak isteyebilirler. Onların oyununa gelmemeli ve onların istediği kozu ellerine vermemelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan tam, tüm ve güvenilir olsanız da bugünlerde kendinizi açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Israrcı olmamaya çalışın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konular hakkında her detaya hakim olmak isteyebilirsiniz fakat bu pek gerçekçi bir istek değildir. Özellikle başka insanların harcamaları ve planları kendilerine özel olabilir, yönelttiğiniz sorularda seçici olun.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel...

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte özel bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>