İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşların Moralini Yerine Getiriyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Bugün açık konuşmak konusunda dikkat edin. Gezegenlerin açıları, özellikle ofisteki iletişimsizliğin sebebi olabilir. İnsanlar günün dengesini sağlamak için size bel bağlıyorlar, bu yüzden herkese eşit bir şekilde davranmak için elinizden geleni yapın. Ortaya çıkan herhangi bir gerilim muhtemelen altta yatan sorunlardan ziyade iletişim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Ofis e-postası hatalı çalışıyor olabilir, bu nedenle iletiler yanlış yönlendiriliyor veya yanlış gönderiliyor. Bunların hiçbirini çok ciddiye almayın. En sonunda gün hatalardan oluşan bir komediye dönüşse de en azından bir komedi!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Dinlenip bataryalarını şarj etmek isteyebilirsin. Biraz yorulmuş hissediyorsun. Belki de sıkılmışsın. Toksik enerjiyi temizlemek için kendine biraz zaman tanıyacaksın. Öğleden sonrasında uzun uzun kestirmek isteyebilirsin. Birkaç saat ekstradan uyumak sana iyi hissettirecektir. Mahallende birkaç tur da atabilirsin. Güzel mimari ve hareketli sokaklar neşeni yerine getirebilir. Kendini pozitif şeylerle çevrele.Bugün kendinizi sosyal olarak garip bir pozisyonda bulabilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız herhangi bir kaba ya da eleştirel açıklama, peşinizi bırakmayarak sizi rahatsız edebilir. Alaycı zekâ çok eğlenceli olabilir, ancak bazen bu keskin sınırları nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Barışı sağlamak ve birine karşı bazı sempatinizi ifade etmek için ve özür dilemelisiniz. Biraz alçakgönüllü davranmaktan korkma!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün vücudunuzun verdiği sinyallere kulak vermek için uygun bir gün. Kendinizi çok yorgun hissediyorsanız, kısa süreli bir detoks yapabilirsiniz. Bol bol su için ve besleyici sebzeler tüketin. Biraz spor yapıp terleseniz iyi olur. Şu an detoks yapmalı ve biraz dinlenmelisiniz. Zihninize, bedeninize ve ruhunuza özen gösterin.

27 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Finansal konularda kendinizi güvene almaya gayret etmeli, değerli eşyalarınızı iyi muhafaza etmeye çalışmalısınız. İş hayatında veya yaşam düzeninizde ani değişiklikleri getirecek durumlar olabilir. Sağlıkla ilgili netleşmeler yaşanabilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biten ilişkinin tesirinden kurtulamamış olabilirsin. Fakat yakın arkadaşlarının yaptığı iyimser konuşmalar moralini yerine getiriyor.

27 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli sırların siz istemeden anlatılması sizleri zor durum içine sokabilir. Diyaloglarınız ve sosyalliğiniz çevrenizdeki olup biten her şeyin daha iyi bir yönde gitmesini gösteriyor. Bazen yükünüzü artırdığınızın farkında olmalısınız. Sır ve sorumluluk yüktür.

27 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi bozabilir. İçinize kapanmanıza neden olabilir. Kendinizi hapsolmuş hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için çok acele etmemeye çalışın. Yeniden harekete geçmek için kendinize zaman tanıyın. Akşama doğru koşullar daha akıcı olabilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda olaylar hiç beklediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir bu durum da biraz moralinizin bozulmasına neden olabilir.

27 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın biraz daha kontrolünüzün dışında aktığı bir günde kendinizi bu akışa teslim etmeye hazır olabilirsiniz. Ancak Venüs Uranüs karşıtlığının ilişkilerinizde getirebileceği ani durumları göz ardı etmeyin.

27 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendini sorumluluklarınızı ciddiye aldığınızı görüyorsunuz, ancak diğerleri sizin kadar istekli değil bu konuda. Onlara karşı daha sert olmalısınız.

27 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati psikolojinizi ve bilinç altınızı ön plana taşıyor.Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bugünü meditasyonla, ibadet veya duayla değerlendirebilirsiniz. Gizli kalmış meselelere ilginiz artacaktır. Spiritüel çalışmalar yapmak ve psikolojik destek almak için uygun bir gün olacak. Öğlen saatlerinde etkili olacak Venüs – Uranüs karşıtlığı kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara işaret ediyor. Bugünlerde bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen gösterin.

27 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arzuladığınız kişinin kalbini kazanmanıza çok az kaldı. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Kafein tüketiminizi azaltmaya çalışın ve daha sağlıklı beslenmeye başlayın.

27 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönem. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

27 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>