İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mantıklı Kararların İşe Yarıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Beklemek konusunda iyisin ama hiçbir hedefin olmadan umutsuzca beklemek de olmaz! Eyleme geçmeden önce bir plan ya da stratejinin aklına gelmesini bekliyorsun. Bugün, planlarının meyve vermeye başlarken, yığdığın bütün o bastırılmış enerjiyi bırakacaksın; ve beklediğin olaya veya nesneye ulaşacaksın.Bugün hayal alemine sığınmak isteyebilir, görmediğin yerlerde neler olduğunu izlemek isteyebilirsin. Neden olmasın? Çünkü bu davranış sana ihtiyacın olan perspektifi sağlayabilir. Bu dönemi bazı şeylere gerçek değerini vermek ve hangi insanların gerçekten senin dünyana uyum sağladıklarını anlamak için kullan. Hayatında böylesi bir dengeyi kurabildiğin için sen çok şanslı bir insansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yakınlarınızla kısa görüşmeler yapabilir, keyifli aktiviteler içinde olmak isteyebilir, rutinden zaman zaman sıkılabilirsiniz. Güvende olma ihtiyacı artıyor. Günün ikinci yarısında bazı planlarınız değişebilir, bozulabilir. Ana göre hareket etme zamanı.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bütçesini ayarlamak senin sorumluluğun altına girebilir. Verdiğin mantıklı kararların olumlu etkilerini görebilirsin. Dış görünümünün üzerine düşebilirsin. Giyim stilinde yaptığın değişiklikler ile dikkatleri üzerine topluyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan karşı tarafa duyduğun duygusal bağlılık artabilir.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinizin doğrultusunda aranıza mesafe koyduğunuz kişilerle yaşadığınız sorunları görünce haklı çıktığınızı düşünebilirsiniz. Yalnızlığı seçmekle bir kez daha doğru karar vermiş olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizlere yansıttıkları gibi olmaması sizlerin bir suçu değil.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması yaklaşıyor. Bugün Ay burcunuzda ilerlerken çok şey yapabilir ve kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar içerisindesiniz.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gösterdiğiniz azim sizi yorgun düşürebilir, bugünlerde dinlenmeye ya da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşte her ayrıntıya baktıktan sonra bile bir kar elde edemiyorsunuz. Bir şeyleri yeniden düzenleme zamanı.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati psikolojinizi ve bilinç altınızı ön plana taşıyor.Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bugünü meditasyonla, ibadet veya duayla değerlendirebilirsiniz. Gizli kalmış meselelere ilginiz artacaktır. Spiritüel çalışmalar yapmak ve psikolojik destek almak için uygun bir gün olacak. Öğlen saatlerinde etkili olacak Venüs – Uranüs karşıtlığı kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara işaret ediyor. Bugünlerde bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen gösterin.

27 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Elinizin yetişemeyeceği insanlarla "rüya gibi" ilişkilerden kaçının. Romantik işlerinizde yakın arkadaşlarınızın tavsiyesini dikkate alın. Siz birisine delicesine aşık olabilir ve çok yakınlıktan dolayı herşeyi açık bir şekilde göremeye bilirsiniz. Tüm ilişkiler,veya romantik olsun, şuan eksikliğini çektiğiniz bir duygu olan gerçeklikle bağdaşmalıdır.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

28 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 42" R
Ay
Koç
21° 00' 03" R
Merkür
Koç
20° 23' 27"
Venüs
Boğa
08° 23' 28"
Mars
Koç
04° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 44"
Satürn
Balık
17° 05' 04"
Uranüs
Boğa
22° 41' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 32"
Lilith
Başak
24° 00' 11"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>