İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hislerini Yaşıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir İkizler kadar etkileyici kimse olamaz!

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Doğuştan bir yeteneğe sahip olmadığın ve değersiz olduğun mitini terk etmiş olman önemli. Kanıtı da bir bedene sahip olman. Başka açılardan da kendine bakıyor musun? Spor yapıyor musun? Küçük sağlık problemlerin var mı? Bütün bu sorular birbiriyle bağlantılı. Yeteneklerine de bedenine baktığın gibi bak ve gör.Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte geçireceğin zamanın değerli hale gelmesini sağlayabilirsin. Aile ilişkilerinin güçlenmesi için birlikte aktiviteler planlamak yararlı olacak. Ne kadar çok şey paylaşırsanız o kadar yararlı bir gün geçireceksin.

28 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde planlar ve programlarla hareket edebilir, gündüz saatlerinde daha aktif olabilirsiniz. Akşam ve gece saatlerinde değişen planlar ortaya çıkabilir. Beslenme düzeninizi koruma zamanı.

28 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne olumlu düşüncelerle başlaman, iyi olayların habercisi olacak adeta. Tatil gününde bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli dakikalar geçirebilir ve düşüncelerinle onları da etkileyebilirsin. Kullandığın telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletlerde beklemediğin bir anda sıkıntı çıkabilir. Harcama yapmana neden olabilecek sorunlar, bütçe kontrolünde engel teşkil edebilir. Duygularını ifade etmekte güçlük çekmeyeceksin. Daha çok dışa vurmak isterken, his ve düşüncelerini açık açık konuşmak isteyebilirsin.

28 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yalanlara yer olmadığını söylediğiniz halde size karşı gerçekleşen yalanları dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda tepkiniz oldukça öfkeli olabilir. Böyle bir durumda ilişkiyi sonlandırmak sizin ruh sağlığınız için daha iyi olacaktır.

28 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

28 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi dolu paylaşımların yükseleceği bugünlerde özellikle aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

28 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal olarak garip bir pozisyonda bulabilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız herhangi bir kaba ya da eleştirel açıklama, peşinizi bırakmayarak sizi rahatsız edebilir. Alaycı zekâ çok eğlenceli olabilir, ancak bazen bu keskin sınırları nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Barışı sağlamak ve birine karşı bazı sempatinizi ifade etmek için ve özür dilemelisiniz. Biraz alçakgönüllü davranmaktan korkma!

28 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün gergin bir havası olsa da, daha fazla dinleyip daha az konuşmanız akıllıca olur ancak bu sizin gibi bir geveze için zor olabilir! Gerginleşirseniz, garip sessizlikleri doldurmak için gereksiz yere konuşma dürtüsü hissedebilirsiniz, ancak bugün bu hatayı yapmayın, aksi takdirde paylaşmak istemediğiniz bazı bilgileri ağzınızdan kaçırabilirsiniz. Deneyimli ve bilgili bir kişi sizinle bir şeyler tartışmak için can atabilir ve yorumlarından biri size gerçekten fayda sağlayabilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş motivasyonunuzun yüksek olduğu günlerden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve gergin günlerinizden biri. Çekiciliğiniz ve cazibeniz mükemmel.

28 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

28 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse cazip, çekici geldiğiniz bir dönem. Bu avantajınızı kullanarak, istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk yaşantınıza büyük bir canlılık katabilirsiniz. Duygusal yanınızın ön planda olması ve kişisel çekiciliğiniz, karşı cinsin gözünde itibarınızı yükseltiyor. Bu olumlu devreyi muhakkak hedeflediğiniz insanı etkilemek için kullanmalısınız. İşe yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmekten, kendi işinizi yapamaz hale geldiniz! Normal kazancınızın dışında yeni ek bir kazancınız olacak.

28 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>