İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Göz Kamaştırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Mutsuz bir ail üyesiyle iletişim eksikliği sizi biraz üzmüş olabilir. Bu kişiyi rahatsız edecek bir şey yapıp yapmadığınızı bile merak edebilirsiniz. Büyük olasılıkla öyle bir şey yapmadınız. Bu gibi durumlarla başa çıkmanın en iyi yolu, sizinle iletişim kurmaları için cesaretlendirmek veya eğer kurmuyorlarsa da tekrar tekrar üstelememek. Hüzünlü ruh hali ikiniz için de geçerli olacak, bu yüzden sakin kalmaya çalışın.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Ağır ve temkinli ol. Günün enerjisine bakılırsa acele etmek seni hiçbir yere götürmeyecek. Dahası, bu tavrın seni hatalara daha açık hale getirecek ve geride tamamlanmamış işler bırakacak. Yapılacaklar listeni hazırla ve her birini teker teker gerçekleştir. Hepsini bitiremesen bile, hiç olmazsa yaptığını tam yapmış olursun.Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi eviniz varsa, bugün bunun değerini daha iyi anlayacaksınız. Eğer bir eviniz yok ama satın almak istiyorsanız, bakmaya başlamanın zamanı geldi. Şu sıralar, özellikle tarla olarak yatırımlar değer kazanmaya başlayacak fakat sonuç almanız biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, söz vermeden önce tüm olasılıkları dikkatlice değerlendirmeniz önemli. Bu, içgüdülerinizle hareket edeceğiniz bir zaman değil.

25 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındave eğitim hayatınızla ilgili görüşme trafiği içerisinde olabilirsiniz. Önemli kararlar alma, önemli sözler verme ve imzalar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında şartlara göre hareket edebilirsiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tecrübelerine olan güvenin, katılacağın birçok ortamda belli olacak. Bu yüzden de çevrenle yapacağınbirlikleri ve paylaşımlar artış gösterebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü hakkında sevindirici haberler alabilirsin. Şehir dışında yaşayan akrabalarınla bir araya gelmek için organizasyon düzenleyebilirsin. Ailenle birlikte vakit geçirmek hem mental hem fiziksel olarak kendini daha iyi hissettirecek.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda gizli konular ortaya çıkabilir. Arkanızdan konuşan kadın ekip arkadaşlarınız varsa onlar verimli çalışma performansınızı sabote etmek isteyecektir. Onların sizi dejenere etmesine izin vermemeli çalışmaya devam etmelisiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa ilişkinizde koruyucu, sahiplenici ve destekleyici duruşunuz partnerinizle ilişkinizin düzelmesinde büyük rol oynayabilir.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç ayda başarmaya çalıştığınız her ne idiyse, bugün tam da istediğiniz biçimde sonuçlanabilir. Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir ve nihayet açılan bir tıkanıklık gibi ferahlatabilir. Una rağmen, bu sizin şansınız, sizinle birlikte emek veren diğer herkes ve siz övgüyü hak ediyorsunuz. Her şey yerli yerine oturduğunda, gidip bunu kutlayın. Bunu kesinlikle hak ettiniz!

25 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fazla rahatlık ve öngörülebilirlik aramaya devam ediyorsunuz. Kendinizi iş, sağlık, rutinler veya günlük işlerle ilgili sorunları çözmek için harika bir konumda bulabilirsiniz. Aksi takdirde, durumunuzu iyileştirmek için ayarlamalar yapma ve adımlar atma zamanı gelebilir. Bugün pratik bir şekilde geleceğe dair güçlü bir sezginiz var. Sosyal olarak, kişisel gelişiminizi destekleyip desteklemediği açısından bir ilişkinin unsurlarını sorguluyor olabilirsiniz. Başkalarının kendilerinin halletmesi gereken sorumlulukları üstlenmekten kaçının veya işleri bağımsız olarak halletmek sizin için daha iyi olacakken, başkalarına çok fazla güvenmeye dikkat edin.

25 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün... Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

25 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tam istediğiniz gibi adımlar atabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın yollarını aramanız gerekiyor. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Çabalarınızın genel olarak karmaşık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Daha temkinli ve dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

25 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 26" R
Ay
Yay
12° 01' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
26° 57' 40"
Mars
Balık
27° 11' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 40"
Satürn
Balık
16° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 48' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 21"
Lilith
Başak
22° 58' 27"
True Node
Koç
15° 30' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>