İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İkinciyi Düşünmüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki güven gerektiren farklı alanları düşünün ve bu cesur tavrınızı oralarda uygulayın.

Arkadaşlarınızla konuşmak, sizin için oldukça besleyici bir egzersiz olabilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmak yerine, onları yüksek sesle söyleyin ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı katmaları konusunda yardım isteyin. Sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu itiraf ederken muazzam bir iyileşme gerçekleşecek. Dinlemeye istekli bir çift kulaktan daha rahatlatıcı bir şey olmadığı hissini tadın.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Bugün oldukça iyi bir modda olacaksın; ki normalde karşına büyük olaylar çıktığında hiç de iyi hissetmezsin. Bir durumu kontrol edemiyorsan bile; vereceğin tepkileri kontrol edebilirsin. Mutluluğunun sana bağlı olduğunu unutma. Her şeye rağmen bugün mutluluğunu her zamankinden daha kolay sağlayacak ve sürdüreceksin. Nereye gideceğine bağlı olarak, rüzgar seni destekleyecek şekilde her yönden esecek!Bugün ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Öğleden sonrayı onlara ayırıp çocuklarınızla oyunlar oynayabilirsiniz. Biraz voleybol ya da basketbol oynayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz aile fertlerini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ağabeyinize uğrayın ya da annenizi arayın. Bugün, köklerinizle iletişim halinde olmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde günlük rutininizin dışına çıkabilir, alternatif planlar ve organizasyonlar yapabilirsiniz. Beslenmede dengesizlikler ve aşırılıklar ortaya çıkabilir. Bazı saklı duygular içinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni olumsuzluğa sürükleyecek, kötü hissettirecek tüm insanlardan ve gelişmelerden kendini uzak tutuyorsun. İstikrarı elden kaçırdığın ilişkinde daha toparlayıcısın. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, düzeni sağlamak adına,bölümü yapabilirsin. Hafta sonunda kültürel etkinliklere zaman ayırmak için harekete geçebilirsin. Sağlığın ile ilgili konularda aldığın kararları daha net bir şekilde uygulamaya başlıyorsun.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızı meşgul eden finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için yeni adımlar atabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için çevrenizde size destek olabilir. Bugün hedeflerinize gitmek için daha fazla çalışma isteği içinde olabilirsiniz. Kararlı şekilde ilerlemeniz sizi bir adım öne taşıyacaktır.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay duygusal konulara ve mizacınızda iniş ve çıkışlara dikkat çekiyor. Aynı zaman başkalarına da yardımcı olabilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde. Akşam saatlerinde partnerinizden alacağınız bir haber mutluluğunuzu ikiye katlayacak.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

20 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin bir nefes alın ve zihninizi kelimelere aktarın. Duygusal istikrar arzunuz ile mesajı belirli bir kişiye aktarma şekliniz arasında sürtüşme yaratabilir. Duygularınızı kelimelere dökmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay olabilir, bu yüzden gerekirse yazmayı deneyin. Ufkunuzu keşfetmeye ve daha şefkatli biri olmaya yönlendiriliyorsunuz fakat birçok açıdan sınırlarınızı belirlemeniz hayati önem taşıyor.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanıyorsunuz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Kazançlar konusunda güçlü destekler alacaksınız. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların desteğini üzerinizde hissetmeye başlıyorsunuz. Kendinizi yalnızlıktan kurtulmuş hissetme ihtimaliniz var. Yapmak istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız. Sınırları zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir. Bilinçli olmaya çalışın.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir gönül ilişkisinde hayaller içinde yaşıyorsunuz, rüyadan hala uyanamadınız. Olmayacak duygularınızın yerine mantığınızı kullansanız sonuçtan hem siz, hem de yakınlarınız mutlu olacak. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçin. Birlikte çalıştığınız kişilerle birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin, ikili diyaloglardan kaçının. Sonradan sıkıntı çekmemek için para konusunda tutumlu olmalısınız. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor

20 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 30" R
Ay
Oğlak
04° 46' 55"
Merkür
Koç
16° 24' 23"
Venüs
Koç
29° 07' 04"
Mars
Balık
28° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 04"
Satürn
Balık
16° 26' 23"
Uranüs
Boğa
22° 15' 36"
Neptün
Balık
28° 51' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 21"
Lilith
Başak
23° 10' 06"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>