İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sırlar Çözülüyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugünün gezegen haritası, insanların mevcut durumu sıkıntıya sokan herhangi bir şeye başlamaktan çekindiklerini söylüyor. Bu durum, şu anda profesyonel hayatınızda geçerli. Ancak, daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Durumlar yalnızca korkudan bahsediyor fakat başarıya ulaşmada yetersiz kalıyor. “Korkulacak tek şey korkunun ta kendisidir". Bu sözü hayatınızda benimsemelisiniz.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

16 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Güne finansal hesaplamalar,ilişkileri ve ortaklıklarla ilgili düzenlemelerle başlayabilirsiniz. Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarda dertleşmeler, bazı arkadaşlıklarda kısa süreli mesafeleşmeler olabilir. Yeni konular ve yenilikler daha çok ilginizi çekecektir.

16 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli olduğun alanlarda daha fazla gelişmek ve kendini göstermek istiyorsun. Bu durum sosyal görüntünü biraz olumsuz etkileyebilir. Günün akşam saatlerini evinde geçirmek isteyen bir İkizler burcuysan, ev düzenini kurmaya çalışırken kendini gereğinden fazla yorabilirsin. Arkadaş ortamında senden gizlenen birtakım konular açığa çıkacak. Kimin seni içten içe seni kıskandığına da şahitlik edebilirsin.

16 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden ilgi görmek istediğiniz ya da gerçekten samimi sohbetler içinde bulunmak istediğiniz bir gün olabilir. Ama bugün ilgi gören taraf değilde ilgi veren taraf olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırıp onlara ilgi göstermeyi deneyin. Böylece hem onlarla keyifli vakit geçirmiş olursunuz hem de onların sevgisinden beslenerek motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

16 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konular, inançlar ve dualar gibi konulara yönelebilir, manevi inanışlarınız hususunda sorgulama ve anlamaya yönelebilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zıtlıklar bugün birbirini çekiyor ve bu özellikle arkadaşlarınızla dışarıdayken veya sıradan bir toplantıdayken fark edilebilir. Sizi alaycı bir şekilde zorlamaya çalışan biriyle fikir tartışması yapmayı sevebilirsiniz. Dışarıdan, aranızda gerçekten aranız bozuk gibi görünebilir, ancak ikiniz de iyi vakit geçirdiğiniz sürece, bu tür şakalar canlandırıcı olabilir. Tüm ilişkiler farklıdır ve bu sadece ikinizin ilişki kurma şekli olabilir.

16 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Sizi mutsuz eden konulardan kurtulmalısınız.

16 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

16 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek bazı problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz Koşullara uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de iyi biliyorsunuz. Doğru ifadeler ortaya koyabildiğiniz takdirde her şeyin daha anlaşılabilir olduğunu fark edebilirsiniz. Gerginliklerin ve problemlerin tamamen ortadan kaldırılması gerekmekte.

16 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

16 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 37" R
Ay
Boğa
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
20° 54' 30"
Venüs
Boğa
09° 11' 42"
Mars
Koç
04° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 43' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 41"
Lilith
Başak
24° 04' 32"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>