İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kontrolü Ele Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Yazılı, sözlü ve diğer biçimlerde iletişim kurma yeteneğiniz bugün son derece gelişmiş olacak. Böylece, çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyeceksiniz ve sizin hakkınızda fikirlerini değiştirecekler. Sempatilerini açıkça ifade edebilirler ve siz de gün boyu onaylanmış, ait hissedeceksiniz. Bu gece, bir seminer düzenlenen bir kitabevi bulun ve ona katılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

11 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde iletişim trafiğiniz artabilir. Sorumluluklarınızı ve görevlerinizi başarıyla yerine getirebilirsiniz. Dahabitirici olacağınız bir gün. Akıl ve mantıkla hareket etmek sizin için önem kazanıyor.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefini belirlemen oldukça aktif görüntü içerisinde olmanı sağlayacak. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz seni şaşkına çevirebilir. Geleceğine dair derin düşüncelere dalmışken, kontrolü tamamen ele almak isteyeceksin. Kendini eksik hissettiğin konuları iyileştirmek için daha çok zaman ayırıyorsun.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yoğunluğunuz içerisinde duygusallığınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hızlı hareket etmek isterken küçük dikkat eksiklikleri ile yanlış adımlar atabilirsiniz. Ufak yanlışlar büyük yanlışlara gitmeniz hızlandırabilir yaptığınız işe konsantre olun.

11 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neler başarabileceğinizi göstermeniz cesaretinizin de artmasına vesile olacak. Alacağınız daha cesurca kararlar beraberinde hayatınıza yenilikler getirebilir.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

11 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her türden ortaklıklar bugün sizin için büyük ölçüde destekleniyor. Geçmişte,meseleleri için biriyle güçlerinizi birleştirme konusunda isteksiz olabilirsiniz, ancak şimdi hem hayal gücünüzü heyecanlandıran hem de sizi geliştiren biriyle yollarınız kesişebilir. Yine de tüm günü işe odaklanarak geçirmeyin. En iyi arkadaşınızla bağlantı kurmak için biraz zaman ayırmak, hayatı uygun bir perspektife ve dengeye sokmanıza yardımcı olabilir.

11 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken zorluklar yaşanabilir. Tavırlarınız konusunda biraz daha anlaşılabilir olmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ancak bunun için kendinize zaman tanımanız gerektiğini de unutmayın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gereken bir gün.

11 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugünarkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

11 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 05" R
Ay
İkizler
15° 55' 35" R
Merkür
Koç
23° 44' 46"
Venüs
Boğa
13° 05' 08"
Mars
Koç
07° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 23' 09"
Uranüs
Boğa
22° 54' 47"
Neptün
Balık
29° 11' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 55"
Lilith
Başak
24° 25' 34"
True Node
Koç
15° 11' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>