İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2021, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Söz konusu sağlığınsa oldukça dikkatli hareket ediyorsun. Dengeli beslenen ve düzenli egzersiz yapan azınlıktaki insanlardan birisin. Bugün medikal onarımlar repertuvarını geliştirmek istiyorsun. Soğuk algınlığı veya alerji sıkıntılarıyla boğuşuyorsan, gittikçe yaygınlaşmakta olan bazı alternatif ilaçlara başvurabilirsin. Çin bitkileri ve akupunktur; çağımızın doktorlarının önerdiği tedavileri de düşünebilirsin.Bu aralar geriye dönüp son zamanlarda eyleme geçirdiğiniz bazı planları ve alt yapıları gözden geçirmek için mükemmel bir fırsatınız var. İki düşünün, bir söyleyin. Planlarınızı gözden geçirmek ve yapınızın sağlam olduğundan emin olmak için çok önemli bir zaman dilimindesiniz. Vardığınız yere kadar olan kısımdan herhangi bir şüphe duyuyorsanız, güvendiğiniz bir kişinin uzmanlığına danışmanızda fayda var. Zira yeni bir planla sil baştan başlamanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

9 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde yoğun birve sorumluluk temposunda olabilir, yapılacak işlerle ilgili bir koşturmaca içerisine girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili düzenlemeler, ödeme-kazanç-birikim planlamaları yapabilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için planladığın gibi başlamayabilir. O yüzden mevcut işlerine bugün için ara vermek isteyebilirsin. Beslenme alışkanlıklarının değişmesi, mide problemlerine yol açabilir. Hiçbir şeyin gizli kalmadığına şahitlik edebilirsin. Bir süre önce arkadaşlığınızın sonlandığı kişilerin gerçek karakterlerini öğrenebilirsin.

9 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize karşı gergin davranışlarınız olabilir. Üzerinizde hissettiğiniz baskıyı dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerde beklemediğimiz tepkiler bunun kıvılcımlar olabilir gerginliğinizi azaltmak için bugün spora veya doğaya kendinizi vermeniz size iyi gelecektir.

9 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

9 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde olumlu karşılanabilir, saygı görebilirsiniz. Başkalarına gösterdiğiniz desteğin bugün size dönmesi keyfinizi yerine getirebilir.

9 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

9 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli bir seçim söz konusu olduğunda oldukça zorlanabilirsiniz. Size sunulan seçeneklerden memnun değilseniz, birkaç adım geri atın ve durumu inceleyin. Eğer hiçbir seçenek sizi tatmin etmiyor ve duruma son vermek istiyorsanız fiziksel olarak gidemeseniz bile, durumu kendi zihninizde iyileştirmek için elinizden geleni yapın ve gelen hiçbir yardımı geri çevirmeyin!

9 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşınızın başarısını gördüğünüz halde, coşkuyla tebrik etmiyorsunuz. Siz duygulara değil akılcılığa önem veren birisiniz. Çevrenizdeki yanlışları gördüğünüzde eleştiriyorsanız, olumlu işleri de alkışlayabilmelisiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel sorumluluklarınız ve birebir ilişkilerle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Zekanızdan doğru şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız. Tekrar tekrar gözden geçirmeniz gereken bazı durumlar da gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Acele ettiğiniz sürece her şey karmaşık olabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız ve sizin her hareketinize muhalefet eden bir kimse, sizin iyi niyetiniz karşısında nihayet sizden yana çıkmaya başlayacak. Bu durum hayatınızda bir dönüm olabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir

9 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>