İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

İyi kalpli olmak genellikle İkizler ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Bugün, harekete geçmeniz gereken günlerden biri aksi durumda harekete geçirileceksiniz. Amacınıza karşı çalışan inatçı, saldırgan güçler var, ve eğer dikkatli olmazsanız, olayların ortasına kolayca sürüklenebileceğinizi göreceksiniz. İnsanların yanlış dediği şeyler hakkında çok endişelenmeyin. Kendinize ve doğru olduğunu bildiklerinize güvenin.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

İnsanlarla kibar konuş. Günün enerjisi seni biraz yorgun kılabilir. Yorgun ve huysuz olduğunda, keskin öfken aniden kendini gösterebiliyor! Negatif hislerini mümkün olduğunca kontrol altında tut. Tartışma ve atışmalardan uzak kaldığın takdirde gün daha akıcı geçecektir. Huzuru sağlamak için elinden geleni yap.Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar geriye dönüp son zamanlarda eyleme geçirdiğiniz bazı planları ve alt yapıları gözden geçirmek için mükemmel bir fırsatınız var. İki düşünün, bir söyleyin. Planlarınızı gözden geçirmek ve yapınızın sağlam olduğundan emin olmak için çok önemli bir zaman dilimindesiniz. Vardığınız yere kadar olan kısımdan herhangi bir şüphe duyuyorsanız, güvendiğiniz bir kişinin uzmanlığına danışmanızda fayda var. Zira yeni bir planla sil baştan başlamanız gerekebilir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde finansal planlamalarla meşgul olabilirsiniz. Ödemeler ve alacaklarla ilgili sonuçlanmalar olabilir. Duygularınızı bastırma ve içe çekilme hali motivasyonunuzu düşürebilir. Takıntılı düşüncelere saplanmayın.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Yakın çevrenin bu konuda senden şikâyetlerini duyabilir ve açıklama yapmak zorunda kalabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ummadığın kişinin aşk itirafıyla şaşkınlık içinde kalabilirsin. Sezgilerine daha çok kulak vermek isteyeceksin. Düşündüklerinin doğru çıkması ufak kalp kırıklarına neden olsa da günün sonunda içini rahatlatacak.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda personellerinize karşı haksız öfke içerisinde olabilirsiniz. Yapılan hatalar uygunlukla dile getirilmeli sert söylemlerden kaçınmalısınız. Herkesin eksikleri veya yanlışları olabilir bunları abartıp çoğaltmak yerine küçülterek tatlı dille yerine getirirsiniz bütün sorunları çözebilirsiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Senin için önemli olacak bir etkinlik ya da görüşme düzenleyebilirsin. Katılacak insanların seni olumlu etkilemesi kaçınılmaz. Onlardan yararlanmak için doğru soruları sorman gerekecek. Etkinlik geleceğin için yararlı olacak.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda etkisinde kaldığınız aşırı tutkular size yeni ulaşan bilgilerle körelebilir. Sizin için önemli olan bir diyalog kafanızda şekillendirdiğinizden daha farklı bir şekilde ilerleyebilir. Sabırlı olun ve nasıl ilerleyeceğinize dair herhangi bir karar vermeden önce tüm boşlukların dolmasını bekleyin. Şu sıralar bazı şeyleri değiştirmek her zamankinden zor olsa da hiçbir zaman imkânsız değil.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde güçlü bir performans çiziyorsunuz. Karşı tarafın dçürüst yaklaşımlarından emin olabilirsiniz. Heyecanlarınızı enerjinizle birleştireceğiniz bir gün. Risklerden uzak kalmalı yanılabileceğinizi düşünmelisiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların en kısa zaman içerisinde son bulması için ne gerekiyorsa ona yönelin. Karmaşadan biraz olsun uzak durmanız gerekmekte.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şansınızı fazla zorlamanın hiçbir faydası yok, olacak olur! Siz özel hayatınızla ilgili yapmanız gereken her şeyi yaptınız, her yaklaşımı gösterdiniz. Şimdi sabırla neticeyi bekleyin. Bir bekleyiş boşuna olmayacak! İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kararsız olmanız sonuca varmanızı geciktirebilir. Her şeyi sezgilerinizle değerlendirme eğilimine kapılmayın. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

10 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>