İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Merakını Dindiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bu sevgilinizi/eşinizi ne kadar önemsediğinizi göstermek için iyi bir gün. Ona karşı minnetarlığınızı göstermek için tatlı bir hediye satın almak isteyebilirsiniz. Veya komik bir karta aptalca bir not yazmak da eğlenceli olabilir. Hatta romantik ve eğlenceli bir mesaj bile gönderebilirsiniz. Yaratıcı bir şeyler yapın, böylece aranızdaki romantizmi hep canlı tutabilirsiniz. Yaratıcı olun!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu İkizler için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Yaratıcı enerjin Colorado Nehri'nin akışıyla yarışacak seviyede. Yeni bir tasarımla veya evin için bir dekorasyon konseptiyle gelebilirsin. Belki de roman karakterleri aklında oluşturabilirsin ve kendini yazmaktan alıkoyamayabilirsin. İlham kanallarını açık tut ve düşüncelerine odaklan.İçinde hep bir şair veya müzisyen bulunuyordu. İşte bu sanatçı biraz olduğu yerden çıkıp kendini göstermek istiyor! Kendini renkli içerikli mektuplar yazarken veya kendini uzun süredir aklında dönüp duran o senfoniyi mırıldanırken bulabilirsin. Evde, eski gitarını çıkar, piyanonu aç ve notaların akıp gitmesine izin ver. Bugün ruhunla etkileşim yaşamak ve yaratıcılığını dışa vurmak için güzel bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece size özel, sevdiğiniz bir mekan var mı? Eğer yoksa, belki de bugün böyle bir yer bulmayı ya da oluşturmayı düşünmelisiniz. Pratiklik doğanızda var. Vaktinizi faydalı işler yaparak geçiriyorsunuz. Ama yine de, iç huzurunuzu sağlamak için etrafınızda güzel şeyler bulundurmalısınız. İşe yarar ve amacına uygun eşyalardan ziyade renkli ve ilginç şeyler olmalı. Kendinize, bulunmaktan gerçekten hoşlanacağınız bir alan yaratın.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde planlarınız son dakikada değişebilir. Planlı ve programlı ilerlemek için günün enerjileri müsait olmayabilir. İyi ve kötü sürprizler bir arada olabilir. Sağlığa özen gösterme zamanı. Ebeveynler gündemde.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü evde geçirmek istemeyecek ve günün erken saatlerde hazırlıklar yapacaksın. Daha önce görmediğin fakat merak ettiğin yerleri görmek isteyebilirsin. Eğer evcil bir hayvanın varsa, bugün onunla daha fazla vakit geçireceksin. İlişkisinde problem yaşayan bir İkizler burcuysan, partnerinle aranızdaki buzları eritmek ve çözüm üretmek için ciddi konuşmalara girişebilirsin. Sağlığına daha çok dikkat edeceksin.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızı meşgul eden finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için yeni adımlar atabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için çevrenizde size destek olabilir. Bugün hedeflerinize gitmek için daha fazla çalışma isteği içinde olabilirsiniz. Kararlı şekilde ilerlemeniz sizi bir adım öne taşıyacaktır.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkarabilecek fırsatlar var. Kendinizi göstermeniz zor olmayacak ve uzaklarla, yabancılarla bağlantılar kurulabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde karar almak ve aldığınız kararları uygulamayı tercih edebilirisiniz. Ayıca sosyal alanlardaki ilişkilerinizi de yeniden gözden geçirebilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kiliselerde, camilerde, meditasyon merkezlerinde ve diğer manevi yerlerde gerçekleşen grup etkinlikleri size yakın gelebilir. Bu yerlerden birinde bir hizmet veya programa katılmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlara ışık tutan bazı derin içgüdüleriniz olursa şaşırmayın. Onları not edin, yoksa sonrasında unutabilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün ilişkilerin iki yönlü olduğunu, en azından öyle olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Güzel laflar etmek ve sözler vermek işin kolay kısmıdır, vaat edilenlere değil size sunulanlara dikkat edin. İletişimlerde açık olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz fakat karşınızdakine de bağlı olarak bazı yanlış anlaşılmalar yaşanması olasıdır.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda samimi olsanız bile, onu ikna etmeniz mümkün değil. O, her zaman kendi duyguları doğrusunda yaşıyor. Sakin bir yapınız olmasına rağmen olayları içinizde biriktirip, sonradan patlıyorsunuz. Zararı size dokunuyor.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konulardaki nedenler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Sağlam adımlar atmanın her açıdan çok daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Belirsizliklerin tamamen ortadan kaldırılması gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

13 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 18" R
Ay
İkizler
23° 05' 52" R
Merkür
Koç
24° 15' 51"
Venüs
Boğa
13° 43' 37"
Mars
Koç
07° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 56"
Satürn
Balık
17° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 56' 36"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 35"
Lilith
Başak
24° 29' 02"
True Node
Koç
15° 09' 02"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>