İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eleştirileri Sentezliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Sadece size özel, sevdiğiniz bir mekan var mı? Eğer yoksa, belki de bugün böyle bir yer bulmayı ya da oluşturmayı düşünmelisiniz. Pratiklik doğanızda var. Vaktinizi faydalı işler yaparak geçiriyorsunuz. Ama yine de, iç huzurunuzu sağlamak için etrafınızda güzel şeyler bulundurmalısınız. İşe yarar ve amacına uygun eşyalardan ziyade renkli ve ilginç şeyler olmalı. Kendinize, bulunmaktan gerçekten hoşlanacağınız bir alan yaratın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yazılı, sözlü ve diğer biçimlerde iletişim kurma yeteneğiniz bugün son derece gelişmiş olacak. Böylece, çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyeceksiniz ve sizin hakkınızda fikirlerini değiştirecekler. Sempatilerini açıkça ifade edebilirler ve siz de gün boyu onaylanmış, ait hissedeceksiniz. Bu gece, bir seminer düzenlenen bir kitabevi bulun ve ona katılın.

12 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde iletişim trafiğiniz artabilir. Sorumluluklarınızı ve görevlerinizi başarıyla yerine getirebilirsiniz. Dahabitirici olacağınız bir gün. Akıl ve mantıkla hareket etmek sizin için önem kazanıyor.

12 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı ve yoğun geçen çalışma temposu, seni yormak yerine motive edecek. Yoğun tempo içerisinde aklına gelen fikirleri unutmamak için bir yere not etmeyi ihmal etmeyeceksin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, yakın çevreden bir kişi sana karşı olan hislerini seninle paylaşabilir. Etrafındakilere daha çok kulak kesilmek isteyebilirsin. Eleştirileri daha doğru değerlendirmeyi ve hayatına entegre etmeyi tercih edeceksin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz arasında miras konularında anlaşmaya varıyorsunuz. Yeni gelirlerinizin olması sizi yeni yatırımlar yapmaya götürebilir. Gelir akışınızın artmasıyla finansal tablonuz ile ilgili gelir gider dengenizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün atacağınız adımlar sağlam temelli olabilir ya da yeni ve daha güçlü kararlar almanıza vesile olabilirler.

12 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

12 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üstlendiğiniz yeni sorumlulukları öğrenmek, bugün beklediğinizden biraz daha uzun sürebilir ve ilk denemede mükemmel olmak için kendinize baskı yapmak süreci sadece geciktirecektir. Beklentilerinizi dikkatli bir şekilde yönetin ve yardım istemekten çekinmeyin! Bir öğretmenin veya akıl hocasının önerisi alışılmadık görünebilir, ancak bunu denemek sürpriz şekilde iyi sonuçlara yol açabilir.

12 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Ay’ın konumundan dolayı bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yaşantınıza olumlu bakmalısınız..

12 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

12 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzun alacak olduğu etkilerden en iyi şekilde yarar sağlama şansınız var. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Sınırları çok fazla zorlamamaya çalışın. Her şeyin daha iyiye gitmesi için kendinize biraz olsun zaman tanımaya çalışın.

12 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız hassas bir dönemden geçiyor, dolayısıyla hareket ve sözlerinizde dikkatli olmanız da fayda var. Sözlü tartışmalardan kaçınarak, sabırlı olun ve partnerinize anlayışlı davranın. İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlandığınız bir gün. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

12 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 42' 48" R
Ay
İkizler
26° 58' 21" R
Merkür
Koç
24° 33' 11"
Venüs
Boğa
14° 04' 39"
Mars
Koç
07° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 58"
Satürn
Balık
17° 26' 51"
Uranüs
Boğa
22° 57' 36"
Neptün
Balık
29° 12' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
21° 14' 29"
Lilith
Başak
24° 30' 55"
True Node
Koç
15° 07' 26"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>