İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tesadüfler Düşündürebilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Fikirlerin daha büyük ve daha iyi olmaya başlıyor. Başkalarıyla iletişimin fazlasıyla artmakta ve gelişmekte olduğunu fark edebilir; çevrendekilerle zihinsel etkileşimlere de açık olabilirsin. Daha sen leb demeden, insanlar leblebiyi anlayabilir. Zeki ve hızlı düşünebilen kişilerle kuvvetli bağlar oluşturabilirsin. Fakat duygusal açıdan kendini biraz soyutlama isteği de olabilir ama bu gayet normal.Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak kendini güvende hissetmek isteyeceksin. Başkalarının yanında hislerini açmamakta yarar var. Olaylara duygusal tepkiler vermeyip soğukkanlı duruşunu korumak senin için daha iyi olacak. Başkalarının seni yönlendirmesine izin vermemelisin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde dağınıklıklar, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz, enerjiniz daha hızlı düşebilir ve yükselebilir. Çocuklarla ilgili konular, çocuklara göre planlar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmemene rağmen, kişisel güvenliğini garanti altına almayı düşünüyorsun. Atacağın adımlardan emin olmak isteyeceksin. Eğer yeni başlamış bir ilişkin varsa sevgilini daha yakından tanımak için daha fazla vakit geçirmeyi düşüneceksin. Yarım bıraktığın işleri halletmek isteyeceksin. Geçmişte kaldığını düşündüğün bazı konuların önüne çıkması düşüncelerini bulandırabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünüp yeniden konuşmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızın gündemde olduğu bir gün olacak. Önemli bazı bağlantılar kurarak uzun zamandır hedeflediğiniz planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterdiğiniz toleransların sizi yorduğunu yorduğunu hissedebilir ve karar almaya yönelebilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En nihayetinde, hayat bir maceradır. Bugün, bu düstura göre davranacaksınız. Geçmiş başarılarınız ve arkadaşlarınızın coşkun ilgisiyle kendinize daha çok güveneceksiniz ve daha girişken hissedeceksiniz. Gelecekte gerçekleşmesi muhtemel herhangi bir seçenek egzotik bir adaya yerleşmek bile dail- benimsemeseniz de düşünmeye değer. Ama yine de büyük ihtimalle, öğrenmeyi ve ortak ilgi alanlarınız olan yeni insanlar tanımayı kapsayan bir durum olacak. Tadını çıkarın.

15 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetçi yönünüz bugünün faaliyetlerinde etkili bir güç olabilir. Herhangi bir durum hakkında fazla duygusallaşmadan önce, konumunuzu savunmak için mantık ve soğuk, katı gerçekleri kullanın. Açık ve net bir şekilde sunulan iyi düşünülmüş argümanlar, gözyaşları ve sert sözlerle dolu duygusal bir patlamadan daha etkili olacaktır.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda, paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor. Gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İsteklerinden peşinden gitme gücünü kendinizde fazlasıyla hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin çok daha doğru olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Zaman zaman kafanızı karıştıracak durumlar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekiyor.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve karşılıklı olarak daha esnek davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Ancak aşırı yorgunluk ve stresten kaçınmaya çalışın

15 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 46' 00" R
Ay
İkizler
13° 30' 47" R
Merkür
Koç
23° 34' 36"
Venüs
Boğa
12° 52' 19"
Mars
Koç
07° 08' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 54' 11"
Neptün
Balık
29° 10' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 21"
Lilith
Başak
24° 24' 24"
True Node
Koç
15° 12' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>