İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geleceği Düşünüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Yakın gelecekte, yaşamınızda dramatik değişiklikler yaratabilecek büyük şeyler var. Rahatlayın. Her şey yoluna girecek. Perde arkasında lehinize olacak çok fazla şey var. Bunu fark etseniz de etmeseniz de, birçok kişi, ortak bir hedef için tüm işlerinizde size büyük ölçüde yardımcı olacak. Yol boyunca köprüleri yakmadığınızdan emin olun. Yardım, en beklemediğiniz kaynaklardan gelecek.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Kararsızlığın yüzünden bütün fırsatlar elinden kaçıp gidebilir. Seni gitmek istediğin yöne götüreceğine inandığın yola hemen baş koymalısın. Kendi ismini katılımcılar arasına yazdırmalısın! Bugün fırsatların ayağına gelmesini bekleyebileceğin bir gün değil. Eğer inandığın bir şey karşına çıkarsa, ona doğru ilerle. Spontane hareket et ve giriştiğin eylemin sonuçlarına çok da odaklanma.Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde hep bir şair veya müzisyen bulunuyordu. İşte bu sanatçı biraz olduğu yerden çıkıp kendini göstermek istiyor! Kendini renkli içerikli mektuplar yazarken veya kendini uzun süredir aklında dönüp duran o senfoniyi mırıldanırken bulabilirsin. Evde, eski gitarını çıkar, piyanonu aç ve notaların akıp gitmesine izin ver. Bugün ruhunla etkileşim yaşamak ve yaratıcılığını dışa vurmak için güzel bir gün.

14 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkilerinizle ilgili yol ayrımlarınız olabilir. İki farklı seçenek arasında bir tercih yapmanız gerekebilir. İlişkilerinizin geleceği üzerine daha fazla düşünebilirsiniz. Dilekleriniz karşınıza gelebilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin ile ilgili gelişmeler gündeminde. Her ne kadar çalışan bir Başak burcu olsan da karşına gelecek teklifler kafanı karıştırabilir. Bugün hava burcunda Yeniay meydana gelecek. Hiç ummadığın kişilerden gelecek telefonlar seni şaşırtabilir. Acele etmeden ince eleyip sık dokuyarak yeni kararlar almak durumunda kalabilirsin. İkili ilişkilerde içine sinmeyen konuşmalara karşı daha atik ve cesur davranman insanların gözünden kaçmayacak.

14 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Hassasiyetinize karşı tahammül gösterilmesini isteyeceksiniz. Bunu konuda çevrenizden gerekli hassasiyeti göremediğinizde kızabilir ve süreci yönetirken agresif davranışlar sergileyebilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda boşlukta ilerleyen Ay, her ne kadar yapacak çok işiniz olsa da, bugün dağınıklık ve yönsüzlük yaşayabileceğinizi anlatıyor.

14 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hızlı karar alacak ve güvence arayacaksınız.

14 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

14 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spot ışıkları şimdi size odaklanmış durumda ve bu, olağanüstü yeteneklerinizi sergilemek için harika bir zaman. Birarıyorsanız, bir görüşme için çağrılabilirsiniz. Ne söyleyeceğiniz konusunda fazla kafa yormayın, çünkü önsezilerinize güveniniz boşa çıkmayacaktır. Sezginizin ve hislerinizin size yol göstermesine izin vermekten korkmayın!

14 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz her şeyi, tecrübelerinizle pekiştirerek planlıyorsunuz. Çalışmalarınızda, arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliğinin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Açık fikirli idealist ve yapıcı olanları tercih ediyorsunuz.

14 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

14 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz. Karmaşık durumları geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başarmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

14 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

14 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 54" R
Ay
İkizler
16° 36' 01" R
Merkür
Koç
23° 47' 38"
Venüs
Boğa
13° 08' 44"
Mars
Koç
07° 18' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 23' 23"
Uranüs
Boğa
22° 54' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 04"
Lilith
Başak
24° 25' 53"
True Node
Koç
15° 11' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>