İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Öncün Sezgilerin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

19 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde günlük rutininizin dışına çıkabilir, alternatif planlar ve organizasyonlar yapabilirsiniz. Beslenmede dengesizlikler ve aşırılıklar ortaya çıkabilir. Bazı saklı duygular içinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarından emin olmasan da sezgilerine güvenerek hareket edeceksin. Bugün toprak burcunda, Ay tutulması meydana gelecek. Ay tutulması duygusal konuları gündemine getirecek. Eğer yalnız bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını ifade etmek isteyebilirsin. Çalıştığınyerinde mutlu olsan da beklemediğin anda daha iyi bir teklif kapını çalabilir ve değerlendirmek isteyebilirsin. Kardeşi olan bir İkizler burcuysan, düzen ve temizlik konusunda tartışmalar çıkabilir.

19 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkinizi unutamadığınızı fark ediyorsunuz. İlişkiye duyulan özlem eski partnerinizle yeniden başlama düşüncesine doğru yürümenize yol açabilir. Geçmişe geri dönmeyin. Kendinizin değerini fark edin. Geleceğe odaklanarak anın tadını çıkarın.

19 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşayabilirsiniz. Kayıplar meydana gelebilir. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular daha fazla gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar olabilir. Risk almak için acele etmemenizde fayda var.

19 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde. Akşam saatlerinde partnerinizden alacağınız bir haber mutluluğunuzu ikiye katlayacak.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

19 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Samimi içgörüleriniz bir noktaya kadar yardımcı olabilir, ancak bazı filtrelenmemiş ifadeler sizi zor bir duruma sokabilir. Bugün sansürsüz yorumlar yapma dürtüsünü bastırın. Kendinize sorun: Sözleriniz burada gerçekten yardımcı olacak mı? Yoksa tepki almak için insanların şah damarına mı basıyorsunuz? Herhangi bir pervasız dürtüyü kontrol edin ve potansiyel olarak tartışmalı beyanlara daha fazla politik davranın.

19 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

19 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

19 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha önce denemediğiniz her şey ilginizi çekebilir. Gözlerden uzak durmak istemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sıradışı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Keyfinizin üst seviyelere çıkmasıyla beraber daha önce atmadığınız adımlar da atma ihtimaliniz var. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez ama bugünlerde sevgilinize daha ilgili davranmalısınız. Onun kadar arzulu ve istekli olmayışınız kafasında soru işaretleri yaratıyor. İşyerindeki geçici durgunluk panik yaşamanıza yol açıyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin ve önünüze çıkacak fırsatları görmeye çalışın. Öncekiler sonuç vermedi yeni bir diyete başlamanın zamanı geldi.

19 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 11" R
Ay
Yay
28° 50' 28"
Merkür
Koç
16° 17' 48"
Venüs
Koç
28° 33' 41"
Mars
Balık
28° 11' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 14' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 48"
Lilith
Başak
23° 07' 06"
True Node
Koç
15° 26' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>