İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Astroloji, metafizik, paranormal ve diğer gizemli konularla ilgilenen insanların bir araya gelmesi, heyecan verici yeni fikirler ve ilgi çekici bilgiler almanızı sağlayabilir. Bir ilişkiniz yoksa, yeni bir potansiyel sevgili adayı olabilir. Oradaki birçok insanla konuşacak çok şeyiniz olacak, bu yüzden saatlerce konuşmaya hazır olun. Yapabiliyorsanız, sonrasında eve yürüyerek gidin. Kesinlikle kafanızı boşaltmak isteyeceksiniz!

Önünüzde öyle bir gün var ki! İsteryerinizde ister evde ailenizle beraber olsun, kendinizi sizi her iki durumda da endişeye sürükleyecek iki seçenek arasında seçim yaparken bulabilirsiniz! Endişelerinizi kollarınızı sıvayıp işe başlayarak ortadan kaldırmaya karar verebilirsiniz. Bu durumda, çok fazla enerji harcayabilirsiniz. Ya da tamamen tembelleşebilirsiniz ve bu ilgisizlik size çok şeye mal olabilir. Birkaç gün içinde durum çok daha iyi olacak.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Yüksek viteste olacağın bir gün. Pozitif enerjini ve neşeni her yere saçıyorsun. Mutlu enerjiye sahip olduğunda hiçbir şey senden daha moral verici olamıyor! Bu iyileştirici güneş ışınlarını başkalarıyla da paylaş; uygun bir dozda mizah ve dostane düşünceler üretecek biri olsun. Kısacası pozitif titreşimler yayacak ve şahane bir eğlence atmosferi üreteceksin!Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyifli bir gün geçireceksin. Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirip bulunduğun ortamlardan daha çok keyif alman mümkün. Yeni arkadaşlıklar kurup yeni ortamlara girmek senin için çekici olacak. Değişiklik yaratmaktan korkmamalısın.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yeni bir şeyler öğrenmek ve bu konuda istikrarlı olman sana çok şey katacak. Uzun zamandır takip ettiğin bir proje için kendi programından fedakârlık yapabilirsin. Küçük detaylar tatlı bir koşturmaca içinde olmana neden olacak. Sağlığın ile ilgili konularda cimri davranmaman gerektiğini anlayacaksın. Uzun zamandır ihmal ettiğin bel ağrın varsa doktora görünmeye karar verebilirsin. Akşamüzeri yorgunluk kahvesi için arkadaşlarının kapısını aşındırabilirsin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dair yaptığınız yatırımlar bugün sizi biraz kaygılandırabilir ve para kazanmak dürtüsü ile kendinize acımasızca davranabilirsiniz. Kaygılarınızı yönetmeyi öğrenmelisiniz. Her şeyi hemen yapamazsınız ama bazı şeyleri zaman içinde geliştirmeyi öğrenebilirsiniz. İnsanların düşüncelerinden etkilenerek kendinize mutsuzluğa sürüklemeyin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu. Bugün hareketli ve iletişime dayalı bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda kabullenme içine girmek sizi rahatlatabilir. Akşamüstü kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusur olarak gördüğünüz eksikliklerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba sizi olumlu bir noktaya getirebilir. Başarı o zaman gelecektir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an insanlar tarafından ego ve kibir sahibi biri gibi anlaşılmaya oldukça müsaitsiniz. İnsanlara bir şeyler yapmanın yolunu öğretmeye çalışmak yerine, kendi yöntemlerini geliştirmelerine izin verin. Şimdilik kendi şeridinizde kalırsanız ilişkilerinizde çok daha pürüzsüz hissedeceksiniz. Romantik hayatınızda ise suların dinmesi beklediğinizden uzun sürebilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belirsizliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizi zaman zaman huzursuz ve gergin hissetme ihtimaliniz var. Tüm gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece toparlanmakta zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>