İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, her türlü romantik buluşma için güzel bir gün. Biriyle ayrıldıysanız, uzlaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yoğun işiniz nedeniyle sevgilinizle bir araya gelemiyorsanız, birbirinizle olmanın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Birçok seviyede ilişki kurmak için harika bir gün. Aklınızdakileri paylaşın ve birbirinizin hayallerini destekleyin.

Bugün ilgi odağını paylaşmalısınız. Son zamanlarda başarılı olmak için çok isteklisiniz ve tanımak için zorluyorsunuz. Fakat bugün etrafınızda övgüyü hak eden başkaları olabilir. Spot ışıklarını çalmamaya çalışın! Uzun saatler çalışan başkalarına da biraz cesaret verin. Veya patronunuza meslektaşlarınızın ne kadar katkıda bulunduğunu söyleyin. Biraz mütevazı olmak ve başkalarının başarınızda bir rol oynadığını fark etmek iyidir.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

18 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde eğitim, yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir. Araştırma, sorgulama öne çıkabilir. Ön yargılarınız gün içinde size bazı blokajlar oluşturabilir. Karamsarlıkla hareket etmeyin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle yapacağın konuşmalarda her türlü fikir alışverişlerinde bulunabilirsin. Akşam saatlerinde alacağın ani bir davet, diğer tüm planlarını değiştirebilir. Hayatın için aldığın yeni kararları yürürlüğe geçirmekte gecikmiyorsun. Engel olmaya çalışanlara karşı ise tavrın oldukça net. İstikrarlı ve kararlı bir günündesin. Ev dekorasyonunu değiştirmek için alışveriş yapmak isteyebilirsin. Bütçeni aşmamak için liste yapmakta fayda var.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yoğunluğunuz içerisinde duygusallığınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hızlı hareket etmek isterken küçük dikkat eksiklikleri ile yanlış adımlar atabilirsiniz. Ufak yanlışlar büyük yanlışlara gitmeniz hızlandırabilir yaptığınız işe konsantre olun.

18 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

18 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sorumluluklarınızın bilincinde davranmayı tercih edebilirsiniz. Bazı konularda sizden fedakarlık yapmanız beklenebilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

18 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak geçmişinizden derinlere yerleşmiş bir konu, günümüz ilişkilerinde çatışmayı tetikleyebilir. Ama uçup gitmeden önce durun ve düşünün! Dışarıyı suçlamak yerine içinize bakın. Tüm bu iç kargaşayı işlemek için yardıma ihtiyacınız varsa, rahatlatıcı bir sohbet için güvenilir bir sırdaşla iletişime geçin. Tarafsız bir üçüncü tarafla meseleleri konuşmak, bu duruma tamamen farklı bir bakış açısıyla bakmanıza yardımcı olabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Yakın çevrenizi testten geçirirken, bu konuya odaklanacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor, hazır olun.

18 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel problemlerinizi tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte. Öncelikleriniz doğrultusunda hareket ederken daha dengeli olmaya çalışın. Etrafınızda olan biten her ne varsa onu da yakından takip etmelisiniz. Yakın olduğunuz kişilerle aranızda mesafe koyduğunuz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

18 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size anlamsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu fark edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz mümkün. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>