İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kıyaslamalar Çoğalıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün kendinizi seçilmiş insan gibi hissedebilirsiniz. Yaptıklarınız en ince detayına kadar inceleniyor ve bu konuda rahatsızlık duyuyorsunuz. Ayrıca bugün, ana faaliyetiniz dışındaki durumlarla ilgili bazı rahatsızlıkların oluşmasını bekleyebilirsiniz. Yani, her şeye maydonoz olan insanlar, güvenilmezarkadaşları, gecikmiş emirler. Kendinizi disiplinli bir şekilde yönetmeyi seiyorsunuz ve bu küçük kusurlar sizi öfkelendiriyor!

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Bugüne gerçekten sıkıcı ve zulmedici bir enerji hakim. Elinde olsa önüne engeller çıkaran herkesi yakalayıp dünyanın yörüngesi fırlatırsın. Belki de kendin bir astronot olup dünyayı terk edersin! Bugün oldukça gerçekçi bir gün. Bireysel potansiyelinle, hem kişisel hem profesyonel olarak ne kadar ilerleme kaydedebilirsin? Bugün sınırları zorla, heyecan sana iyi gelecektir.Kendi eviniz varsa, bugün bunun değerini daha iyi anlayacaksınız. Eğer bir eviniz yok ama satın almak istiyorsanız, bakmaya başlamanın zamanı geldi. Şu sıralar, özellikle tarla olarak yatırımlar değer kazanmaya başlayacak fakat sonuç almanız biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, söz vermeden önce tüm olasılıkları dikkatlice değerlendirmeniz önemli. Bu, içgüdülerinizle hareket edeceğiniz bir zaman değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. İçten içe yine de sosyalleşmeye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde dalgınlık ve tembelliklere açık olabilirsiniz. Ruh haliniz daha değişken olabilir. Sağlığınızla ilgili yardım almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Anne, ebeveynler ve aile önemli hale geliyor.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin de en az senin kadar duyarlı olmalarını istiyorsun. Bu yüzden aile fertlerine, sorumluluklarını hatırlatan konuşmalar yapabilirsin. Merkür karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün görüşmeyi ertelediğin dostlarınla bir araya gelme planların olabilir. Çalışan bir İkizler burcuysan, hakkındaki terfi konuşmaları sonuç verebilir. Birikmiş bir borcun varsa, çözüm arayışın beklemediğin bir anda sonlanabilir. Maddi anlamda rahatlaman, harcamalarını artırabilir.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize karşı duyarlı olmanız eleştiriye neden olabilir. Önceliği kendinizden alarak çevrenize öncelik vermeniz sizlerin yaşam kalitesini düşürmektedir. İnsanlara kendinizi feda etmek yerine birey ve toplum ikileminde dengede kalmak sizler için daha iyi olacaktır.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçekleri kabullenerek çözümler üretebilirsiniz. Özellikle mali konularda bir haylİ sıkıntılı dönemdesiniz. Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçindeki sanatçının açığa çıkmasına izin ver. Gezegenlerin dizilimleri bugün normalden çok daha rahat bir şekilde anlaşılacak olan sanatsal bir açı yapıyor. Aslında bugün bir şey eksikmiş gibi hissedebilirsiniz, eğer bu sanatsal yönünüzü açığa çıkaracak bir yol bulamazsanız. Sanat bir zevk meselesi, bunu bilmenize izin verin. Bu noktada yalnızca oyununuzu oynamak için size zevk verecek şeyler yapmayı unutmayın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ayağınızı gazdan çekmeniz ve daha yavaş ilerleyen bir tempo benimsemeniz gerekebilir. İşinizi aceleye getirerek kendinizi strese sokuyor olabilirsiniz. Hızın arttırdığı hatalar da cabası. Sorumluluklarınızı azaltın ve işlerinizi daha çok zamana yayın. Bu şekilde, hatalarınızı düzeltmek için daha sonra geri dönmeniz gerekmeyecek. Hareket halindeyken bir şeyler solumak yerine oturup yemeğin tadını çıkarmak için zaman ayırın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, gizli bir güç arayışı içindesiniz. Karşıt Güneş, duygusal karışıklığa neden oluyor. Partnerinizin size odaklanmasına izin vermiyorsunuz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiye uygun hareket etmeye çalışın. Karmaşık durumlardan olabildiğince uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini ve istediğiniz gibi şekillenebileceğini de unutmamalısınız. Sakinliğinizi korumanız gereken bir gün.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında ciddi değişiklikler gündeme gelebilir. Bu yeni durumların sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratmaması için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mesleğinizle ilgili kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Problem ve güçlüklere dayanma azmini göstermelisiniz. Bu olaylar kendinize olan saygınızı kaybettirmesin, zamanla hepsinin çözüme kavuşacağına inanın. İş yaşamında doğabilecek maddi sıkıntılar, bireysel seviyede de yansımalarını gösterebilir. Hazmedilmesi zor olan besinlerden uzak durun.

24 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 34" R
Ay
Başak
06° 24' 29"
Merkür
Koç
17° 39' 52"
Venüs
Koç
17° 14' 36"
Mars
Balık
21° 05' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 46"
Satürn
Balık
15° 31' 44"
Uranüs
Boğa
21° 43' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 59"
Lilith
Başak
22° 05' 60"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>