İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sürprizler Kapıda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2021, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevgilinizin sizden daha fazla bağlılık istemeye başladığını görebilirsiniz. Siz istediğini yapıp rahat takılmak istiyorsunuz ancak karşısınızdaki ilişkiniz için daha gerçekçi ve istikrarlı bir gidişat istiyor. Güven bu denklemin çok büyük bir parçası, unutmayın. Sevgilinize onu beğendiğinizi ve istediğinizi hissettirin. Belki de sizin beğenilme duygusuna ondan daha fazla ihtiyacınız olabilir!

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Güçlü kelimelerin ve fikirlerin bugün insanları çok etkileyecek. Bu iyi de olabilir kötü de; tamamen senin tavırlarına ve nasıl bir imaj çizmek istediğine bağlı. Ama bil ki; elindeki konuyla ilgili önemli veriler ve hassas bilgiler toplamak için büyük bir fırsata sahipsin!Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. İçten içe yine de sosyalleşmeye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman gittikçe daha hızlı akıyor gibi hissedebilirsiniz. Gün ilerledikçe temposu daha da artıyormuş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Her şeyi dikkatlice planlayın. Tüm işlerinize, makul bir zaman ayırdığınızdan emin olun. Eğer imkansız görünüyorsa, her şeyi bir günde bitirmek için kendinizi zorlamayın. Toplantılarınızı ve proje teslim tarihlerini, yapabiliyorsanız, yeniden düzenleyin. Böylece akışa uyum sağlayabildiğinizi hissedeceksiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içinde kazanç ve harcamalar, ödemeler ve birikimlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. İş hayatındaki görevlerinizi daha hızlı ve kolay tamamlayabilirsiniz. Şartların kendiliğinden geliştiği bir gün.

23 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki gelişmelerin, gündeminin büyük bir kısmını oluşturduğu bir gün seni bekliyor. Gün boyunca etkisi devam edecek bu konu aklını fazlasıyla meşgul edebilir. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilir ve düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, evliliğindeki sorunların, üçüncü kişiler tarafından kaynaklandığını fark edebilirsin.

23 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınızı yanlış şekilde ortaya koyuyor olabilirsiniz. Farkında olamadığınız bu konularla ilgili dostlarınızdan bazı uyarılar alabilirsiniz. Bu uyarıları yanlış anlamayın ve dikkate alın. Belki kendinizi göremediğiniz noktada bu uyarılar size yol gösterici olacaktır.

23 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Engelleri aşmak için kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz zamanlar var.

23 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan faydalı olabilecek rasyonel hedefler koymak ilişkinizi verimli kılacaktır. Emekleriniz karşılık görecek.

23 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

23 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinde veya günlük yaşamınızda birinden karışık sinyaller alıyor olabilirsiniz, ancak anlamlarını çözmek için beyninizi yıpratmak yerine, gerçekten zevk aldığınız bir şeye konsantre olun. Birilerinin bu karmaşık oyununa katılmayı reddedip gerçek benliğinizin peşine düşmek size çok daha fazla şey kazandıracaktır. Siz kendiniz oldukça sizin gibi düşünen insanlarla tanışma olasılığınız artıyor.

23 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olabilirsiniz. Bugün özellikle partnerinizin size olan tavırlarında yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Ona olan duygularınızda farklı nüanslar ortaya çıkacak.

23 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha sakin kalmak isteyecek ve kendinize zaman yaratmak için fırsatlar kollayacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda biraz daha bilinçli olmaya çalışmalısınız. Çevrenizle olan iletişiminizden de en iyi şekilde yarar sağlama şansınız var. Sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmak istiyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de untumamalısınız. Gerginliklere izin vermemeniz gereken bir gün.

23 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Çok güvendiğiniz bir dostunuzdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

23 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 47"
Ay
Akrep
27° 07' 56"
Merkür
Koç
26° 32' 46"
Venüs
Balık
21° 52' 48"
Mars
Balık
05° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 28"
Satürn
Balık
13° 19' 36"
Uranüs
Boğa
20° 40' 19"
Neptün
Balık
27° 49' 01"
Plüton
Kova
01° 49' 46"
Chiron
Koç
18° 48' 23"
Lilith
Başak
19° 49' 16"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>