İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sınırlar Çiziliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün ara bulucu rolünüzü üstlenebilirsiniz. İş yerinde bazı kişilik çatışmaları olmuş olabilir. Siz herkesle iyi geçindiğiniz için, insanları neşelendirme konusunda yardımcı olabilirsiniz! Herkesle konuşarak her bir tarafın görüşünü açıklayabilirsiniz. Bir arabulucu veya elçi görevini üstlenerek, karşı tarafları bir araya getirebilirsiniz. Bu insanları yumuşatmak için cazibenizi kullanın!

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Hazır yapabiliyorken keyfini çıkar. Bugün enerji dolu bir gün. Günün dinamizmiyle dengene geri dönebilir ve düzenlemelere girişebilirsin. Eğer son günlerde halsiz ve bitkin hissediyorsan bugün bu durum tersine dönecek. Bu açılar, fiziksel dayanıklılık, hırs ve dikkat olarak sana destek sunuyor olacak. Geri plana düşen ve ilgilenilmeyi bekleyen projelere geri dönebilirsin. Günün sunduğu fırsatları değerlendir.Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeylere başlamak için daha hevesli olabilirsin. Karşına çıkacak engelleri aştıkça daha üreten olabildiğini görmek mümkün olacak. Her türlü engele rağmen yaratıcı olmaya çalışmak yeni imkanlarla karşılaşmanı sağlayacak.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündüz saatleri boyunca zihinsel dağınıklıklar içerisinde olabilirsiniz. Dalgınlığa, hızlı fikir değiştirmeye açıksınız. Fiziksel yorgunluk ve halsizlikler de olabilir. Akşam saatlerinde toparlanıyorsunuz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilere yardımcı olan tavrının sana olumlu geri dönüşleri olacak. Bu sayede ortak çalışmalarda harika bir uyum görüntüsü içerisinde olabilirsin. Güneş bugün karşıt burcunda konumlanıyor. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin net tavırları, senin de sınırlarını çizmen gerektiğini hatırlatacak. Sağlığın ile ilgili konuları atlamaman gerektiğini fark edeceksin, ihmal ettiğin sırt ve bel ağrıların için doktora gitmen gerekebilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda hiç beklemediğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda karşılanmayan talepleriniz konusunda biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Ani çıkışlarınızı kontrol edin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel olarak kendinizi güçlendirmeniz gerekebilir. Spor yapmak, günü hareketli fakat dikkatli geçirmek uygun olacaktır.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerinle ilgili kendini sorgulamaya yöneldiğin günlerden biri daha bugün. Kabiliyetlerinin doğasını hiç yeterince keşfettin mi? Bunlarla ilgili bazı mitlerin üstesinden geldin mi? Bunu aklında tut: "doğuştan yetenek" gibi lütuflar yoktur; sadece bir şeyi yapmak için kuvvetli arzu duyan insan var. Bu kadar basit.

22 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda sizden daha çekingen olma eğiliminde olan biri, sizin neşeli varlığınızda rahatlamaya başlayabilir. Birkaç şaka yapmak ve ciddi olmayan konular hakkında konuşmak, buzları kırmaya ve ilişkinizde ister profesyonel ister kişisel olsun, daha fazla olasılık açmanıza yardımcı olabilir. Birbirinizin yanında daha rahat hissetmek sadece birbirinizi tanımayı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda çalışmak, öğrenmek veya ilişki kurmak için daha destekleyici bir ortam yaratır.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracaksınız.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediklerinize ulaşma konusunda daha şanslısınız. Çok fazla sorun ya da sıkıntı yaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Yaşamsal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar zorlayıcı olsa da pes etmemelisiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 39" R
Ay
Yay
05° 44' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 16"
Venüs
Koç
26° 21' 12"
Mars
Balık
26° 48' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 48"
Satürn
Balık
16° 14' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 59"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 40"
Lilith
Başak
22° 55' 10"
True Node
Koç
15° 31' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>