İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimler Ön Planda Oluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 30%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Sen doğuştan bir lidersin ve arabulucusun. Bu yeteneklerin, ofiste bugün gerginlik ve anlaşmazlık yükseldiğinde ön plana çıkacak. Herkes işleri yatıştırmak ve sakinleştirmek için senden destek isteyecek. Bu sorumluluk sana biraz fazla gelebilir. Fakat biraz özgecil bir tavır takınmaya çalış. İpleri eline alan tarafın bir başkası olmasından da senin olman daha iyi.Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden birileri aklınızın aynı anda birçok konuya odaklanması gereken bir durum için sizden yardım isteyebilir. Bu çok gurur verici ama sizi yapmanız gereken diğer şeylerden uzaklaştırabilir. Onları kitaplara veya web sitelerine yönlendirmeyi deneyin! Bir telefon görüşmesinden, sizi sersemletecek beklenmedik haberler alabilirsiniz ve bunları sindirmek için de biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünün en önemli ve zorluğu, öz güvenli olmanın bir yolunu bulabilmek!

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ikili ilişkilerde, dostluklarda bir karar zamanı olabilir. Tutulmaya yaklaşırken bazı ilişkilerde tamam veya devam durumuna gelinebilir. Yasal konularla ilgili gelişmeler öne çıkabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu değişimin konusunda çevrenle yaşadığın anlaşmazlıkları gidermeye çalışıyorsun. Kendinde bu nedenle yaptığın değişiklikler fark edilebilir düzeyde. Her zaman gittiğin kuaförünü değiştirebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinle aranda mükemmel bir bağın olması çevrendeki bazı insanları kıskandırabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyat duygunuzun arttığı bugün çalışma ortamınızda kendinizi göstererek önemli başarılar elde edebilirsiniz. Dostlarınızın ilgilisi sizi mutlu edecektir. Sosyal çevrenizin desteğiyle geçmişte yaşadığınız olayların ve kişiler arası anlaşmazlıkların nedenini daha rahat kavrayabileceğiniz bir gün olabilir. Ayrıca geçmişte hayalini kurduğunuz bir isteğinizin gerçekleşmesi yönünde duyumlar alabilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili olayların arasında kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayacağınız zamanlar olabilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık alanında her olaya hızlı ve heyecanlı tepkiler vermemek için çaba gösterin. Duygusal açıdan olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir evreden geçiyorsunuz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizin peşinden koşarken gördüğünüz rüyalara da anlam vermeye dikkat etmelisiniz. Bilinçaltınız size ne mesaj vermek istiyor? Amaçlarınızın yansımalarını görüyor olmalısınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda devam eden seyahati ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana taşıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün.Ay'ın Neptün ile etkileşimiortaklarınızla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak. Sosyal çevrenizden hiç olmadığı kadar destek alıyorsunuz. Bu günlerde itibarınız yükselecek ve popüleriteniz artacak. Özellikle bekar İkizler burçları için keyifli bir dönem.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile bugün Ay'ın bulunduğu konum, size destek verecek

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>