İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dengeyi Kurmak Zor Olabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 30%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Her zamankinden daha da optimist ol. Yoğun duyguların tarafından çıkmaza girmiş hissetmemen önemli. Eğer öyle hissedersen, önemli şeyleri görüş açından kaçırabilirsin. Gerçeklik ve aranda sağlıklı bir ilişki sürsün. Aklının bir karış havada olduğunu fark edebilirsin ve bir başka dünyaya yavaş yavaş kaymakta olduğunu görebilirsin. İzlediğin yoldan sapmamalısın.Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizde oldukça başarılısınız ancak bugün nedenini bilemediğiniz bir şeyden ötürü üzülebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Mutlu olmakta zorlanabilir yeni bir kariyer planlaması yapabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde kurmaya çalıştığın denge seni yoruyor. Yapman gereken işi fazla ertelememelisin. Maddi anlamda beklentileri olan bir İkizler burcuysan çeşitli gelişmeler yaşanabilir. Ailene karşı iyimser ve olumlu düşünceler içerisindesin. İlişkiye yeni başlamış bir İkizler burcuysan, geçmişte yaşanan bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Sağlık sorunları olan bir İkizler burcuysan ilaçlarını aksatmaman gerekiyor.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde anlam veremediğiniz bir güvensizlik sorununuz sizi bazı şeylerin arka planını araştırmaya itebilir. Bugün sadece kendinize güvenmeyi seçmelisiniz. Gereğinden fazla bir araştırma içine girmeyin ve bazı şeyleri zamana bırakın. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gün içinde değişken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Öğlen saatlerinde yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde daha olumlu olmak için çaba göstermek yerine aşk hayatınızda olaylara daha realistik bakmaya ihtiyacınız var. Karar almalısınız.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın tarihte birgezisine çıkmayı planlıyordunuz ancak bu seyahati ertelemek zorunda kalacaksınız. Bu biraz hayal kırıklığına uğratıcı olsa da sağlığınız için en iyisi bu olacak.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar burcunuzda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde kafa karışıklıkları yaşayabilir, kendinizi kararsız hissedebilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile finansal konular ön plana çıkıyor. Gelir gider hesabı yapmak için uygun bir gün olacak.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi son derece canlı ve enerji dolu hissetmeniz mümkündür. Sosyal hayatınız da canlanabilir ve bu sayede sizi son derece hareketli faaliyetlere sürükleyebilir. Yine de, sosyal ortamlarda yaptığınız masraflara dikkat edin.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu maddi anlamda duygusal atılımlar gösterebilirsiniz. Belki öne çıkmak, belki kazanan olmak isteyebilirsiniz. İşlerin yolunda gittiğini biliyorsunuz. Şimdi gerekli çevreyi edinmeniz gerekiyor. Özellikle iletişim konusunda başarılı olduğunuz isimleri dikkate almalısınız.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kendi isteklerine ve hedeflerine yönelik geçirdiğin birkaç günün ardından artık yeteneklerini geliştirmeye ve finansal alandaki işlerini yönetmeye başlayabilirsin. Biraz daha geleceğini, aileni korumak için yatırım ve birikim yapmak isteyebilirsin. Para piyasalarını takip edip gidişatı görmeye çalışabilirsin.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>