İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:47 Venüs-Satürn karşıt görünümü, ilişkiye verilen bir aranın, beklenmedik bazı durumları gözden geçirmek istediğimizin işaretçisidir. Duyduklarımız, söylentiler veya kulağımıza gelenler, bizim yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, hızlı bir ilişkiye hazır olmadığımızı, eğer mevcut beraberliğimizde problemler varsa, bunları geri planda düşünmemizin doğru olacağını söylüyor. Bizim için sağlamlık, dürüstlük, huzur, doğru sözlülük, konuştuğunu bilmek çok önemli. Biz de ağzımızdan çıkanı duymalıyız ve olan bitene bir daha bakmalıyız. Saat 06:02  itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde, her türlü iletişimde öncü ve başarılısınız. Duygularınızı, isteklerinizi dışa karşı güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. akşam saatlerinde haberleşme, sohbetler, yazışma ve görüşmelerde gücünüz yükseliyor. Saat 13:57 Güneş-Jüpiter görünümü, kişisel olarak iletişim gücünüzü bir hayli yükseltiyor. Ancak eviniz, aileniz, güvenceniz söz konusu olduğunda ne konuştuğunuzu, ne yaptığınızı bilmenizde yarar var. Sadece kendinize göre meseleleri ele almayınız veya sadece paraya endeksli düşünmeyiniz. Çünkü bazı şeyler zamanla yerine oturur. Sağlığınıza dikkat ediniz. Psikolojik veya fiziksel şikayetlerinizi ihmal etmeyiniz. Memnun edici gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

4 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir beklediğiniz bir takım fırsatlarında kendiliğinden oluştuğunuz görmek sizi oldukça mutlu edecektir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar sonucu; kendinizi partnerinize savunmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde karşılıklı tartışma yerine; sorunun dibine inmenizde yarar var. Bekledikleri sonuca yaklaşmaları an meselesi. Çocuklarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yetenekleriniz veya özellikleriniz teste tabii tutulabilir. Sizi istemediğiniz olayların içerisine çekmeye çalışan kişiler olabilir. Kendinize güvenin. Bazı başlıklarda keskin kararlar vermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında, kısmen daha gergin, saldırgan veya gücünü göstermek isteyen kişilerle uğraşabiliriz. Rekabet ya da mücadele gerektiren durumlar olabilir. Riskli işlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara dikkat etmekte fayda vardır. Akşam saatlerinde ise, bazılarımız için, sıra dışı durumlar, beklenmedik gelişmeler veya planlarda değişiklikler ya da hoş sürprizler v.b söz konusu olabilir. Yanıltıcı durumlar ve etkiler de yavaş yavaş devreye girmeye başlayabilir veya halsiz ya da kararsız hissedebiliriz bugünden itibaren.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakınlarınız ilerlemeniz için gerektiğini düşündükleri bir şekilde sizi düzeltmeye, hatalarınızı anlatmaya çalışıyorlar. Onlar mantıklı olmalarına rağmen siz eleştirileri kabul etmiyor ve karşı çıkışlarınıza gerçekçi kılıflar bulmaya çalışıyorsunuz. Özellikle büyüklerinizin geçmiş deneyimlerine önem vermelisiniz.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz insanla aranıza bir duvar örebilirsiniz. Ona gerçek duygularınızdan bahsetmek kolay olmayacak. Aile hayatınızda müsriflikten uzak durmalısınız.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun ve haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir gündesiniz.Ani, anlık karar verilmiş organizasyonlara ve arkadaş etkinliklerine karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızda beklenmedik gelişmeler kaydedebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 01.00’de Boğa burcunda boşluğa girecek ve 05:00'de konuşkan, hareketli, iletişim dehası İkizler burcuna geçiş yapıyor. Tam da bu noktada Venüs ile Satürn arasından gerçekleşen zıt açı iletişimde dikkatli olmamıza işaret ediyor. İlişkilerin soğuyabileceği, memnuniyetsizliğin dile getirilebileceği diyalogların inceldiği yerden kopabileceği ve zıt fikirlerin neşenizi kaçırabileceği bir transittir.İlişkiler, yerine getirilmesi gereken sorumlulukların, tembellik etmek istemek ve kendi isteklerine daha çok odaklanmak isteği yüzünden yapılmaması ile gerilebilir. Otorite figürleri ile aranızda bu nedenle çatışmalar çıkabilir. İşler gecikebilir, aksayabilir, eksiklikler fark edilebilir. Aşırı beklenti içine girmeden, yapmanız gerekeni zamanında ve kurallar çerçevesinde yapmaya gayret gösterirseniz daha kolay ilerlersiniz.Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek açı ile işlerinizi ve planlarınızı yürürlüğe koymak için pozitif anlamda çevrenizden destek alacağınız bir transit. Kendinize bugün başa başa çıkabileceğiniz hedefler koyun, yoksa altından kalkamayacağınız işler üstlenebilirsiniz. Aşırı iyimserlik bazen negatif bir tutum olabilir.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

4 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 58"
Ay
Akrep
26° 57' 34"
Merkür
Koç
26° 32' 26"
Venüs
Balık
21° 51' 46"
Mars
Balık
05° 07' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 18"
Satürn
Balık
13° 19' 30"
Uranüs
Boğa
20° 40' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 59"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 20"
Lilith
Başak
19° 49' 10"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>