İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önceliklerin Konusunda Tartışma Yaşayabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bir an için doğrulup temiz hava alırsanız, hiçbir şeyin göründüğü kadar kötü olmadığını görebilirsiniz. Bu yeni perspektifi başkalarıyla paylaşın ve negatif yerine pozitif tutumlar sergileyin. Kalbinizi takip ettiğinizde sizi bekleyen müthiş fırsatlar olduğunu göreceksiniz. Hayatta en keyif aldığınız şeylere odaklanın. İçinde bulunduğunuz şartlar ne olursa olsun, nereye giderseniz gidin neşe saçın.

Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız veya çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün çok daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağladığı desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Merhamet ve nezaket pratiği yapmak için iyi bir gün. Çevrendeki insanların stresli olduğunu gözlemleyeceksin. Göksel enerjiler, insanların panik hissini ortaya çıkarabilir. Kaygılanma; istersen kaotik titreşimlerinden uzak kalabilirsin. Sakinliği ve huzuru yaymaya ve çekmeye odaklan. Pozitif düşünce ve duygular yansıt. Yıkıcılık yerine yapıcılığa odaklan. Günün enerjisini daha mutlu bir yöne çekme yetisine sahipsin!Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda yardımlar, aylık gelirle ilgili değişiklikler, harcamalar gündeminizde olabilir. Özgüvenü korumak, değerinizi bilmek, yapabileceklerinizi keşfetmek, tutulma zamanın getirdiği deneyimleri daha doğru karşılamayı ve süreci doğru yönetmeyi sağlayacaktır. Bazı ilişkilerde gizli durumlara, tutkuların aşırılığına, hırs ve takıntı durumlarına dikkat.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Ay tutulması olacak, aile yaşantında aldığın sorumlulukların bilincinde olarak hareket ediyorsun. Bugüne kadar yaptığın birikimi acil bir ihtiyacın için kullanabilirsin. Bu seni huzursuz etse de acil ihtiyacını gidermen daha önemli. Evli bir İkizler burcuysan eşin ile önceliklerin konusunda tartışma yaşayabilirsin. Hayatını tekrar yapılandırmaya başlayacağın bir gündesin. Zaman zaman doğru kararlar alamayabilirsin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi görmek ya da insanların içinde gerçek değeri bulamadığınızı düşündüğünüz tuhaf bir gün olabilir. Olaya bu noktadan bakmak yerine sevdiklerinize ilgi ve sevgi vermeyi deneyin. Bu bir karşılıklı etkileşimdir. Bunu hatırlayın ve aynı zamanda kendinizi de besleyin. Sevgi ve ilgi görmeden de bunu karşı tarafa sağlayabilirsiniz. Dengelerde önce siz hareket edin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman angaryalar ya da beklenmedik sorumluluklar yüzünden kendinizi kriz içinde, zorda hissedebilirsiniz. Kendinize biraz daha yumuşak davranmalısınız.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş hayatınızda oluşacak yeni olaylar hem motivasyonunuzu yükseltebilir hem de yeni hayaller kurup hedefler belirlemenize yardımcı olabilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç haftada gerçekleşen olaylar kelimenin tam anlamıyla mantığa aykırı! Kaygan bir zeminde ayakta durmaya çalışıyordunuz ve bir gün doğru gelen şey ertesi gün dünyanın en güvenilmez şeyi haline geliyordu. Gecikmeler, belirsizlikler ve rahatsızlıklar duygularınızı zorlarken sizi sabit bir zemine hasret bıraktı. Bugünden itibaren bu kaotik dönem son buluyor. Sakin, rahatlatıcı ve sabit bir dönem başlıyor.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ne kadar çok verirseniz çevrenizdekiler de bir o kadar ister. İnsanların doyumsuz olduğunu unutmayın ve cömertliğin de fazlasına kaçmayın. Bencil olun demek değil bu ama yine de dikkat etmenizde fayda var.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın tutulmanın gerçekleşeceği Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda.Hayatın derin yönlerine merak sarabilir, metafizik konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinizin finansal durumuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kontrol altına alın. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Danışman olarak çalışıyorsanız veya insanlaratavsiyesi veriyorsanız şanslı gününüzdesiniz. Önünüze çıkan her fırsatı sonuna kadar değerlendirmeye çalışın. Daha fazla meyve tüketmeye özen gösterin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>